To anholdt i massiv politiindsats i visitationszone

Københavns Vestegns Politi har her til eftermiddag anholdt to personer med mulig tilknytning til bandemiljøet i Taastrup. Den ene var eftersøgt.

I området mellem Høje Taastrup st. og Taastrup st. har Københavns Vestegns Politi tidligere på måneden valgt at indføre en visitationszone. Det er primært bandeproblemer i boligområdet Taastrupgaard, der har været årsagen.

quote Jeg er svært tilfreds med dagens aktion, da vi ikke på forhånd viste, om han ville befinde sig i området. Men det viser bare, at visitationszonen fungerer.

Lars Jørgensen, Vagtchef, Københavns Vestegns Politi

Tidligere i dag rykkede politiet massivt ud til området i sin målrettede indsats mod bandemiljøet, som har voldt problemer over længere tid. Flere skudepisoder har fundet sted i området, og bandemiljøet har også ageret vagtværn med skudsikre veste.

- Vi har i dag anholdt to personer, den ene fordi han nægtede at lade sig visitere, og det kan man ikke, når man befinder sig i en visitationszone, siger vagtchefen hos Københavns Politi Lars Jørgensen til TV 2 Lorry.

Derudover har politiet fået anholdt en mand, som man længe har været på jagt efter i forbindelse med en sag om kvalificeret vold - niveauet over almindelig vold - foran Retten i Glostrup. Manden var den sidste eftersøgte i sagen. 

quote Den ene af de to anholdte nægtede at lade sig visitere, og det kan man ikke, når man befinder sig i en visitationszone.

Lars Jørgensen, Vagtchef, Københavns Vestegns Politi

- Jeg er svært tilfreds med dagens aktion, da vi ikke på forhånd viste, om han ville befinde sig i området. Men det viser bare, at visitationszonen fungerer, og det er vi selvfølgelig tilfredse med, siger vagtchef Lars Jørgensen.

Den anholdte formodes at have tilknytning til bandegrupperingen Mongols, som har været årsagen til den store utryghed for mange borgere i Taastrup.

Visitationszonen i området er indtil videre sat til at vare frem til d. 13 juli kl. 23.00. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Rådhus

Borgerservice lukket efter bombetrussel

Masseslagsmål

Fem personer anholdt efter masseslagsmål med knivstikkeri

IMG_1276

Bilist stak af fra uheld - nu er han fundet

Høje-Taastrup

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere