67 hastighedsovertrædelser op til biltræf på Vestegnen

Det meget populære og mindst ligeså upopulære biltræf "Striben Ishøj" blev igen fredag aften afholdt - og som ofte før med et stort antal hastighedsovertrædelser på vejene.

Politiet måtte sidste lørdag bryde gaderæs op flere gange på flere forskellige steder i Ishøj og Høje-Taastrup. Foto: Presse-fotos.dk

Efter massiv modstand fra Ishøj Kommune gennem de seneste uger, var arrangementet fredag rykket til parkeringspladsen ved City 2 i Taastrup. 

Her havde Københavns Vestegns Politi opstillet fotovogne på de største indfaldsveje til arrangementet, hvor intet mindre end 67 bilister blev blitzet for at køre for stærkt i tidsrummet op til. 

- Det er ikke sikkert, at alle fartovertrædelser havde forbindelse til Striben Ishøj. Men vi har registreret i alt 67 bilister, der kørte for hurtigt, siger Søren Enemark fra Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry. 

- 12 af dem kan se frem til et klip i kørekortet, mens to får en betinget frakendelse af deres kørekort. 

Derudover forløb aftenen ifølge politiet forholdsvist fredeligt og arrangementet sluttede kl. 21.30, hvorefter folk forlod området i fred og ro.

En enkelt bilist blev stoppet af en patruljevogn og fik et klip i kørekortet for at køre for stærkt, mens en anden fik en bøde for fejl og mangler ved køretøjet.

TV 2 Lorry har tidligere fortalt om kommunernes kamp mod det populære biltræf.

Og hos politiet vil man også fortsat have opmærksomhed på begivenhederne, der tiltrækker bilentusiaster fra hele landet.

- Vi ved dog stadig ikke, hvem der står for at arrangere Striben Ishøj, da vi ikke har fået nogen henvendelse fra dem. Men vi kan forstå, at arrangemenerne oftes annonceres på de sociale medier.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik