Video skal hjælpe med opklaring af groft overfald

Ung mand udsat for grov vold på tankstation - videoovervågningen kan måske hjælpe i jagten på gerningsmanden

Patruljer fra Nordsjællands politi ledte uden held efter både gerningsmand og bil. Arkivfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En 19-årig mand fra Humlebæk blev sent torsdag aften udsat for et usædvanligt voldsomt overfald på en Circle K tankstation på Rungsted Strandvej.

Nordsjællands Politi oplyser i deres døgnrapport, at den unge mand sad og ventede i en vens bil på tanken, da en fremmed mand henvendte sig til ham.

Den fremmede mand flåede den unge mand ud af bilen og gav sig til at overdænge ham med slag og spark.

Det lykkedes den 19-årig at flygte ind i tankstationens butik, men overfaldsmanden fulgte efter, og inde i butikken slog han løs på den unge mands ansigt. Samtidig gjorde han flere udfald mod offeret med en hobbykniv.

Derefter stak overfaldsmanden af. Han forlod tanken sammen med en anden mand og kvinde i en sølvgrå eller hvid Volkswagen Golf i nordgående retning ad Rungsted Strandvej.

Video kan give svaret

Nordsjællands politi sendte patruljer til stedet, men det lykkedes dem ikke at finde spor efter hverken bil eller gerningsmand.

Der er foreløbig ingen meldinger om et eventuelt motiv til det vldsomme overfald, og nu skal tankens videoovervågning hjælpe med at finde gerningsmanden.

- Vi har oprettet en sag på forholdet og i den forbindelse talt med flere vidner, og som led i efterforskningens kal vi nu blandt andet i gang med at kigge overvågningsmateriale fra stedet igennem, politikommissær Janni Findorf til TV 2 Lorry.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik