Rasmus giver sit firma væk efter vild corona-omvæltning - vil du have det?

Rasmus Agami mistede sit job under coronakrisen. Derfor startede han sin egen virksomhed. Nu har han fået sit job tilbage, og derfor spørger han: Vil du have mit firma?

Der er en bil, en hjemmeside og et CVR-nummer. Nu mangler firmaet 'En Stor Mand og En Stor Bil' bare en ny ejer. 

For firmaets nuværende ejer, Rasmus Agami, har fået sit gamle job tilbage. Derfor har han ikke tid til at drive sin virksomhed længere.

Men hvorfor startede han så egentligt virksomheden? Det skal vi tilbage til marts for at forstå.

Fyret

Rasmus Agami arbejdede i restaurationsbranchen, da coronakrisen ramte. Han var stadig på prøveperiode, og derfor var han en af de første, der fik en fyreseddel i hånden.

Med både hus og børn var det en svær situation for ham. Derfor måtte han tænke kreativt og lavede et opslag i en lokal Facebook-gruppe, hvor han spurgte, om nogen havde brug for hjælp i hus eller have. 

Og det var der.

- Det medførte en decideret telefonstorm, og det gik hurtigt op for mig, at jeg var nødt til at oprette et firma, fortæller Rasmus Agami til TV 2 Lorry.

Sådan blev virksomheden 'En Stor Mand og En Stor Bil' til.

I et opslag på en lokal Facebook-gruppe søgte Rasmus Agami en ny ejer af sit firma. 
I et opslag på en lokal Facebook-gruppe søgte Rasmus Agami en ny ejer af sit firma. 
Foto: Facebook

Nyt job

Det nye arbejde har haft stor betydning for Rasmus Agami og hans familie. Det har blandt andet betydet, at de kunne beholde deres hus.

Derfor var han også i tvivl, da han igen blev tilbudt en stilling ved sin tidligere arbejdsgiver. 

- Der var et svagt øjeblik, hvor jeg overvejede, om jeg skulle takke nej til mit arbejde og i stedet forsøge at gøre virksomheden større, siger Rasmus Agami, der dog alligevel besluttede sig for at takke ja til sin gamle stilling.

Det betyder dog, at han ikke længere har tid til sit eget firma. Derfor lavede han atter et opslag på Facebook, hvori han søgte en mand eller kvinde til at overtage virksomheden.

quote Jeg er godt nok ikke lige så stor som Rasmus, så det kan være firmanavnet skal ændres til 'En Lille Mand og En Stor Bil'.

Michael Preis, mulig ejer, 'En Stor Mand og En Stor Bil'

Ny ejer? 

Rasmus Agamis Facebook-opslag fik på kort tid stor respons. Blandt andet fra Michael Preis, der netop er vendt tilbage til Danmark efter 24 år i USA.

Torsdag i sidste uge mødtes Rasmus Agami og Michael Preis for første gang for at få en snak om en mulig overdragelse af firmaet. 

Michael Preis er en af dem, der er interesseret i at overtage Rasmus Agamis firma. 
Michael Preis er en af dem, der er interesseret i at overtage Rasmus Agamis firma. 
Foto: Jonatan Brask Onsberg / TV 2 Lorry

- Jeg overvejer at drive Rasmus' virksomhed videre. Både fordi jeg mangler et job, men også, fordi jeg synes, det er et godt initiativ, siger Michael Preis, og fortsætter:

- Jeg er godt nok ikke lige så stor som Rasmus, så det kan være firmanavnet skal ændres til 'En Lille Mand og En Stor Bil'.

Om Michael Preis bliver den nye ejer af virksomheden må tiden vise. 

Rasmus Agami og Michael Preis på tur i firmabilen.
Rasmus Agami og Michael Preis på tur i firmabilen.