Oplev Rungsted: Et mix af ekstravagant luksus og dansk dagligdag

Prægtige både, hyggelige butikker og gode spisesteder. Rungsted Havn emmer af liv, og her er masser af gode sommeroplevelser i vente. TV 2 Lorry giver dig her en række anbefalinger til, hvad du kan opleve i området omkring den populære havn.

Blandt tusinder af mennesker på Rungsted Havn finder du et bredt udvalg af flotte både og gode spisesteder. På havnen er der rig mulighed for at få en god sommerdag, hvor ekstravagant luksus møder dansk dagligdag.

Vi på TV 2 Lorry er nu ankommet til Rungsted Havn med Nationalmuseets Bonavista, og vi er hoppet i land for at vise dig, hvad du kan opleve ved havnen.

Muslinger og maritimt udstyr

Duften fra et væld af spisesteder og alverdens prægtige både, der ligger til kaj. Det er, hvad du møder, når du bevæger dig ind på Rungsted Havn.

TV 2 Lorrys sommertogt med Bonavista

På havnen er der masser af liv, og det fornemmer man tydeligt, når man spadserer ned langs havnekajen. Her er der rig mulighed for at lufte den firbenede eller hoppe i bølgen blå, alt imens du er omgivet af flotte både i forskellige prisklasser.

Langs havnekajen finder du også alskens butikker. Her kan du tage et kig ind i Gumpel & Co – en vandsportsbutik, der sælger maritimt udstyr. I butikken har du også mulighed for at leje et såkaldt Paddle Board.

Når sulten melder sig, kan du blandt andet besøge Bistro 22, der serverer havtasker og muslinger.

Karen Blixen Museum Rungstedlund

Flotte både og gode spisesteder er dog ikke det eneste, der præger Rungsted Havn. Tæt på havnekajen finder du Karen Blixen Museum Rungstedlund. Her kan du opleve Karen Blixens soveværelse samt det 15 hektar store naturområde, der bliver kaldt Fuglereservatet, hvor hun ligger begravet.

Karen Blixens soveværelse, som du kan opleve på Karen Blixen Museum Rungstedlund, er for nylig blevet åbnet for offentligheden.

Fuglereservatet har stort fokus på at opretholde biodiversitet, og det bliver i dag drevet i samarbejde med Ornitologisk Forening.

Stedet er vært for en masse litterære arrangementer – herunder forfatterforedrag – og museet ønsker at være et åbent mødested, hvor kultur, litteratur og natur smelter sammen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Oplev

fiskeørn

playFlot jubilæum: Nu er den første fiskeørn landet i reden i Gribskov

Autocamper i Nordhavn

playNy autocamper park i København skal tiltrække turister

Skærmbillede 2021-03-18 kl. 22.32.33

playVerdens længste skaterbane tager form i Høje-Taastrup

Nivaagaards Malerisamling

playStiger, kighuller og 3D rundtur: Kulturlivet tilpasser sig restriktioner

Hørsholm

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere