Efter tragisk dødsulykke: "En hel by er i sorg"

Hørsholm Kommune flagede i dag, søndag den 3. oktober, på halv på grund af den tragiske ulykke lørdag, hvor en lille dreng omkom.

Lørdag dannede Hørsholm Hallen ramme om et større floorball-stævne, hvor der i samme ombæring var bestilt hoppeborg.

Men det der skulle have været en glædelig dag med aktiviteter og konkurrence endte med en tragisk udgang, da en seksårige dreng blev fundet livløs i hoppeborgen.

quote Det er sørgeligt og tragisk, og ulykken berører en hel by, som nu er i sorg

Morten Slotved, borgmester, Hørsholm kommune

Efter alt at dømme er der tale om en tragisk ulykke. Intet peger i retning af en strafbar handling, har Nordsjællands Politi tidligere oplyst.

Den lille drengs død kan også aflæses på Hørsholm gamle Rådhus, hvor flaget denne søndag har været på halv. Det sker for at vise medfølelse med familie og pårørende til den 6-årige dreng.

- Det er med stor sorg, at jeg hører om den tragiske ulykke. På mine egne og hele Hørsholm Kommunes vegne sender jeg tanker og den dybeste medfølelse til familien og alle andre, der holder af den lille dreng. 

- Det er sørgeligt og tragisk, og ulykken berører en hel by, som nu er i sorg, siger Hørsholms borgmester, Morten Slotved til kommunens hjemmeside.

Kommunen oplyser også, at der mandag 4. oktober vil være kriseberedskab til stede på det berørte dagtilbud og skole, hvor der er en relation til den 6-årige dreng.

Forældre og børn, som har behov, har mulighed for at få psykologbistand ved at ringe til Akuttelefonen på 1813. Det tilbud gælder resten af søndagen. Herefter skal man kontakte egen læge.