Vanvidsbilist brød loven 34 gange: Nu har han mistet bil og kørekort i 10 år

En 24-årig mand fra Hedehusene er blevet idømt seks måneders fængsel og har fået konfiskeret sin bil i forbindelse med, at han narkopåvirket forsøgte at køre fra politiet.

Den 20. februar 2021 bliver en dato en 24-årig mand fra Hedehusene formentlig aldrig glemmer.

Her begik han - må man regne med - sit livs dumhed, da han med narko i blodet forsøgte at køre fra politiet.

quote Undervejs kørte han blandt andet over for rødt, kørte mod færdselsretningen og kørte på cykelstien.

Midt- og Vestsjællands Politi

- Undervejs kørte han blandt andet over for rødt, kørte mod færdselsretningen og kørte på cykelstien. I hele 34 tilfælde brød han færdselsloven, indtil han blev endeligt stoppet af politiet i Bagsværd, det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Da bilistens sag kom for retten i sidste uge, blev han dømt for at have tilsidesat væsentlige hensyn til færdselssikkerheden og for forsætligt at have fremkaldt fare for andre personer eller ting.

- Samtidig blev han dømt for narkokørsel og for at have lavet et kraftigt styrerudslag i høj fart mod en patruljevogn. Retten valgte derfor at idømme ham seks måneders fængsel og frakendte ham kørekortet i 10 år - ligeledes fik han sin bil konfiskeret, skriver politiet.

- Når man køre så hensynsløst og på den måde bringer andres liv i fare, så skal det koste både fængsel, kørekort og bil. Jeg er derfor meget tilfreds med dommen, siger sagens anklager, Ida W.O. Forrest.

Den dømte har taget betænkningstid i forhold til eventuel anke.