To unge mænd fængslet for at stikke mand i nakken med kniv

Flere formodede gerningsmænd bag knivstik er fortsat på fri fod, og politiet venter flere anholdelser.

Politi på gerningsstedet, hvor en ung mand fredag aften blev stukket med kniv i nakken. Foto: Presse-fotos.dk

Københavns Vestegns Politi har onsdag aften anholdt unge to mænd på 24 og 27 år, som er mistænkt for at have medvirket til et drabsforsøg.

Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge politiets efterforskning har de to mænd været medvirkende til drabsforsøget, der skete i Høje-Taastrup i fredags kort før klokken 20.

Her udgjorde de to anholdte en gruppe af flere personer, der overfaldt en 22-årig mand på en p-plads ud for Skagensgade 3. Her blev det 22-årige offer tildelt et kraftigt knivstik i nakken.

Læs også Politibetjent fejrer 50 års tro tjeneste: ”Jeg har ikke tænkt mig at stoppe foreløbigt”

- Jeg er tilfreds med, at det er lykkedes at anholde to mistænkte i denne grove sag. Det er dog vores vurdering, at der fortsat er gerningsmænd på fri fod i denne sag og derfor forsætter efterforskningen, udtaler politikommissær Henrik Hougaard.

Siden drabsforsøget har Københavns Vestegns Politi efterforsket sagen intensivt, og det er på baggrund af den efterforskning, at politiet onsdag kunne anholde de to mænd.

De er torsdag blevet fremstillet for en dommer ved Retten i Glostrup, hvor de er blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Af hensyn til den videre efterforskning af sagen, ønsker politiet ikke at dele yderligere ud af oplysningerne i sagen. Anklagemyndigheden bad derfor også om lukkede døre til torsdagens retsmøde, så oplysningerne om sagen heller ikke ad den vej kan slippe ud.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen som et forsøg på manddrab.

Politi arbejder på gerningsstedet, hvor en ung mand fredag aften blev stukket med kniv i nakken. Foto: Presse-fotos.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik