12-årig pige hjemme i god behold

Københavns Vestegns Politi bad torsdag om hjælp til at finde forsvundet 12-årige - hun er fundet og i god behold.

Arkivfoto Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

(Opdateret version - pigen er fundet og er i god behold, det oplyser Københavns Vestens Politi.)

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde en 12-årig pige fra Taastrup, der har været savnet siden onsdag eftermiddag. 

Det oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Pigen gik hjemmefra onsdag eftermiddag og gav lyd fra sig sent om aftenen – muligvis fra Roskilde - og torsdag udløste det så efterlysninger i medierne.

TV 2 Lorry var torsdag i kontakt med Københavns Vestegns Politi, der ikke havde yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Pårørende bekymrede

På Twitter skrev Maria Gudme, medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden for Socialdemokratiet, at pigen er hendes niece, og at hun håbede på hjælp til at dele, indtil hun er hjemme igen. Til TV 2 Lorry sagde hun, at der ikke skulle ligge noget kriminelt bag pigens forsvinden. 

- Hun skulle være hos en ven eller veninde i Roskilde, hvor hun har givet lyd fra sig på sociale medier onsdag aften, siger Maria Gudme til TV 2 Lorry. 

- Vi er bekymrede, for hun har ikke været hjemme i lang tid nu. Og vi kan ikke være andet end bekymrede, når ikke hun har givet lyd fra sig, siger Maria Gudme.

Hun håber på, at folk vil hjælp med at dele efterlysningen, og derfor har hun brugt både Twitter og Facebook, hvor hun som politiker har mange følgere, til at sprede budskabet. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik