Studievært hjemløs for en dag

TV 2 Lorry sætter med en indsamling særligt fokus på hjemløse i Hovedstadsområdet. I den anledning har vi sendt vores vært Marco Houlind på gaden for at sælge HusForbi.

04:58

Marco Houlind går på gaden som hjemløs Hus forbi-sælger

De fleste har mødt dem - de hjemløse som sælger Hus forbi på gågaden eller foran supermarkedet. Men det er de færreste som ved hvordan det føles, at være den som i alt slags vejr står med hjemløseavisen i hånden og prøver at lokke en tyver op af folks lommer. Derfor blev TV 2 Lorrys studievært Marco Houlind i dag sminket og klædt ud som en hjemløs hus forbi sælger. En uvant rolle for en som normalt sidder i et trygt og lunt tv-studie. I løbet af dagen solgte han ni eksemplarer af Hus forbi og blev en hel del erfaringer rigere.

-Jeg synes det var ubehageligt ikke at blive kigget i øjnene. Der var selvfølgelig også søde mennesker, der gav mig en 10'er eller 20'er uden at ville have en avis. Men langt de fleste er den der går en stor bue udenom og kigger alle andre steder hen. Det er ubehageligt,  siger Marco Houlind.

Henover de sidste ti år er antallet af hjemløse steget til ca. 6000. Se hvordan Marco Houlind klarede det som hjemløs ovenover artiklen. 

Støt de hjemløse her:

http://www.tv2lorry.dk/artikel/tv-2-lorry-hjaelp-de-hjemloese 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik