Kritik af bosted: Her er bestyrelsesformandens svar

Roskilde Hjemmet i Lejre har fået massiv kritik både for det dårlige indeklima, men også fordi forstanderen beskrives som diktatorisk. Her er bestyrelsesformanden svar.

I år har 16 medarbejdere forladt Roskilde Hjemmet, det fortæller en tidligere medarbejder til TV 2 Lorry. Årsagen er det meget anstrengte forhold til ledelsen, der beskrives som diktatorisk.

- Forstander og specielt den pædagogiske leder leder huset med angst og frygt og ikke omsorg og anerkendelse. Dette er ens for både beboere og personale. Inden for det sidste år har der været i omegnen af 16 opsigelser, hvoraf nogle har været fyringer af ukendte grunde, lyder det i en mail til TV 2 Lorry.

Heller ikke beboerne holder længe på Roskilde Hjemmet, i 2015 er over 50 beboere blevet smidt ud.

Forstander Per Hans Viinblad Thuesen har ikke ønsket at deltage i et interview om kritikken, men bestyrelsesformand for Roskildehjemmet Torben Larsen vil gerne stille op.

Torben Larsen er ked af kritikken, men erkender samtidig, at bestyrelsen ikke har reageret hurtigt nok på de problemer, der har været på bostedet. Du kan høre Torben Larsens svar i klippet herover.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

1600px_colourbox40805590.jpg

Helsingør er populær som aldrig før - og borgmesteren ved godt hvorfor

Børnehave genåbning

Endnu en kommune dropper forældrebetaling, hvis børnene holdes hjemme fra dagtilbud

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

Lejre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere