Stor opbakning til Nordsjælland Håndbold: Pengene vælter ind

Egenkapitalen er mere end fordoblet, efter det er lykkedes Nordsjælland Håndbold at sælge 260 folkeaktier.

Mange sportsklubber har kæmpet for at få økonomien til at hænge sammen under corona, hvor de har været afskåret fra en af de primære indtægtskilder i form af tilskuere til kampe.

Det gælder også i Nordsjællands Håndbold.

quote - Vi er godt tilfreds med 1,225 millioner kroner i en situation, hvor vi ikke kunne vise os frem for publikum

H.P. Dueholm, Direktør, Nordsjælland Håndbold

Her er det dog lykkedes at øge egenkapitalen til trods for de manglende tilskuere, og det er kommet i stand ved salg af såkaldte folkeaktier.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Vi er godt tilfreds med 1,225 millioner kroner i en situation, hvor vi ikke kunne vise os frem for publikum, fortæller klubbens direktør H.P. Dueholm, der oplyser, at aktieudvidelsen, som sluttede onsdag, har mere end fordoblet egenkapitalen.

Det betyder, at klubben forud for næste sæson nu har mulighed for at tegne kontrakter for fem millioner kroner, hvilket er en fordobling i forhold til i dag.

Overvejer at sælge flere folkeaktier

Beløbene for folkeaktierne er fordelt på 260 aktier, hvor beløbene er fordelt mellem 750 - og 100.000 kroner per styk. Direktøren i Nordsjælland Håndbold vil ikke afvise, at der kan komme flere folkeaktier til salg.

- Vi vil nu i bestyrelsen drøfte, om vi eventuelt skal åbne for salget af aktier, når vi starter Ligasæsonen og kan spille med publikum, oplyser H.P. Dueholm.

Og der er store drømme om, at publikum vil strømme til Royal Stage, hvor Nordsjælland Håndbold spiller sine hjemmekampe.

- Målet er et gennemsnit på 2.000 tilskuere. Vi havde fået det op fra 900 til 1.800, da vi sidst måtte spille med publikum. siger H.P. Dueholm.

Alle aktionærer får i øvrigt en invitation til åbningskampen i Ligaen, når Skive fH fredag 3. september kommer på besøg i Royal Stage i Hillerød.