Da Fulvia blev syg, så hun sit job helt anderledes: "Der manglede liv i folks øjne"

Da Fulvia Kryger blev sygemeldt i ni måneder, kunne hun tænke alle de tanker, hverdagens travlhed ikke tillod hende. Hun endte med at sige sit job op.

Fulvia Kryger plejede at arbejde som chefkonsulent. Med en stejl karrierestige med forfremmelser, lønforhøjelser og hjørnekontor.

Indtil hun blev syg under sin graviditet og var sengeliggende i ni måneder. En tid, hun selv beskriver som en nødvendig pause fra samfundet og arbejdslivet.

quote Jeg føler, det er i pauserne, at vi finder ud af, hvad vi har lyst til

Fulvia Kryger

Og som endte med at ændre hendes liv.

Da hun kom tilbage på arbejdspladsen, så hun nemlig for første gang, hvordan folk var trætte, udmattede og manglede liv i øjnene, som hun selv beskriver det.

Antiarbejde-bevægelsen

Derfor besluttede hun sig for at sige op for i stedet at beskæftige sig med at prøve at give folk den pause fra travlheden, som hun selv fik.

- Jeg føler, det er i pauserne, at vi finder ud af, hvad vi har lyst til. Og hvad vi egentlig godt kan lide at lave, siger hun.

- Der er så meget støj, som gør det enormt svært at få fred til at tænke over de her ting, så når folk endelig får muligheden, så gør de nogle lidt vilde ting, kan man sige.

The Glow Institute