Serieforbryder: Mand dømt for voldtægt af modne kvinder

33-årig dømt for for to fuldbyrdede voldtægter og et voldtægtslignende forhold

En 33-årig bosnisk statsborger skal 5 år og seks måneder i fængsel efter at være blevet dømt for to fuldbyrdede voldtægter samt et voldtægtslignende forhold. Hans ofre var tre kvinder på 55, 55 og 65 år. Overgrebene blev begået i juli og september sidste år - de to første foregik med blot en dags mellemrum.

Anklagemyndigfheden beskriver de tre kvindelige ofre som "skrøbelige".

Derudover blev den 33-årige mand også dømt for en lang række tyverier og bedragerier, som han begik mod både personer og virksomheder.

Den 33-årige havde i to af tilfældene lokket sine ofre, som han kun perifert kendte i forvejen, med sig under forskellige påskud og kørt dem til afsides beliggende parkeringspladser, hvor han forgreb sig på dem.

I det tredje tilfælde kendte han ofret i forvejen og mødte op på hendes bopæl for at afkræve hende en ikke-eksisterende gæld. Da hun ikke ville betale, forgreb han sig på hende.

-Det er altid svært at føre bevis i sædelighedssager, hvor der sjældent er vidner til det, der er foregået. Det gælder så meget desto mere, når der er tale om skrøbelige ofre, som har haft svært med at sætte sig til modværge og svært ved at fortælle om, hvad der er sket. Derfor er jeg tilfreds med, at der blev dømt i forholdene vedrørende de seksuelle overgreb, fortæller specialanklager Margit Wegge i en pressemeddelelse fra Nordsjællands Politi.

Anklagemyndigheden havde fremsat krav om, at den 33-årige, som er bosnisk statsborger, skulle udvises. Det blev afvist med den begrundelse, at han har haft ophold i Danmark som flygtning, siden han var ni år gamel, og at han har det meste af sin familie i Danmark - herunder en datter.

Statsadvokaten skal nu tage stilling til, om dommen ankes.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

Togpåkørsel Espergærde

Togtrafik lagt ned efter personpåkørsel

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere