Reality-stjerne køber fitnesscenter i Hillerød

Den berømte realitystjerne Gustav Salinas har købt et fitnesscenter i Hillerød. - Det skal være et sted, som alle har råd til, siger han.

- Jeg har længe haft en drøm om at gøre det. Det er også et kæmpe sats, jeg satser mange penge, men nogle gange må man tage nogle chancer.

Sådan lyder det fra den 27-årige reality-stjerne Gustav Salinas, der har købt det 2000 kavdratmeter store fitnesscenter Kimovi Aqua, der ligger i Hillerød.

Det skriver SE og HØR.

- Det bliver omdøbt til FitnessNu Hillerød ligesom resten af min virksomhed. Der er både svømmebassin, saltvandsbassin, sauna, store halsale og træningsmaskiner, siger Gustav Salinas til ugebladet.

Et sted alle har råd til

Gustav Salinas er kendt fra flere underholdningsshow på tv, og danskerne lærte ham at kende, da han i 2008 viste sig frem i ’Dagens mand’ på TV 2 og senere hen gjorde sig til i TV3-programmet ’For Lækker til Love’.

Sidenhen har den 27-årige gjort reality-tv til sin levevej, inden han i 2014 blev uddannet personlig træner og kostvejleder.

Det har efterfølgende givet ham stor succes med virksomheden FitnessNu, og nu bliver der så skrevet et nyt kapitel i hans forretningseventyr.

- Det skal være et sted, som alle har råd til, så det ikke kun er de rige og velhavende, der har adgang til sauna, svømmebasin og saltvandsbassin i et fitnesscenter. Det bliver en pris, som alle kan være med på, siger Gustav om centret, der blandt andet får spinning og zumbahold.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Postbyen

playMegaprojekt skrider frem: Her skal Københavns næste højhuse bygges

elløbehjul

Ny lov: Hjelm-pligt på el-løbehjul

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere