Politi om Mortens død: Ingen tegn på vold

Intet tyder på, at Morten Kristiansen er blevet dræbt, siger politiet. Ifølge familien var han deprimeret, da han forsvandt.

Nordsjællands Politi mener ikke, at Morten Kristiansen fra Hillerød er blevet dræbt.

- Der er ingen synlige tegn på vold. Vi antager ikke, at der ligger en forbrydelse bag. Han blev fundet i vandet, og det kan meget vel være drukning, siger politikommissær Morten Risager til TV 2 Lorry.

Morten Kristiansen blev søndag d. 5. juli fundet død i Arresø i Nordsjælland. På det tidspunkt havde han været efterlyst i cirka to uger.

Den 52-årige håndværker var deprimeret, da han forsvandt, oplyser Nordsjællands Politi.

- Hans familie siger, at han havde været deprimeret i en periode op til, at han forsvandt. Det skyldtes hans mors sygdom og død. Familien har dog svært ved at se, at han skulle have taget sit eget liv, siger politikommissær Morten Risager.

Politikommissæren kan ikke udelukke, at Morten Kristiansen har begået selvmord.

- Det kan være et selvmord, men han kan også være gået en tur og faldet i vandet. Vi ved det ikke, og vi kan ikke komme det nærmere, siger Morten Risager.

Morten Kristiansen blev sidst set den 16. juni om formiddagen i Hillerød. Den 20. juni blev han efterlyst af Nordsjællands Politi. Søndag d. 5. juli fandt organisationen Missing People liget af en mand i Arresø i Nordsjælland.

Tirsdag kunne Nordsjællands Politi bekræfte, at den mand, der blev fundet i Arresø tidligere på måneden, var Morten Kristiansen. Det skete efter et ligsyn på Retsmedicinsk Institut.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

mette frederiksen dukke brændt af

playDukke af Mette Frederiksen med truende besked brændt af under demonstration

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere