Politi afviser ikke tip fra clairvoyanter

Under eftersøgningen af to-årige Storm i Hillerød natten til torsdag, hvor et par tusinde almindelige borgere hjalp til, skrev flere clairvoyanter samtidig flittigt på Nordsjællands Politis facebookprofil.

Stine Jensen skrev: 'Han er kørt ligeud et godt stykke og drejet ned af en grusvej med langt imellem lygtepæle. Der er hybenbuske ved vejen, han drejede ned af'. Andre 'så' en lav hvid blok og små grå garager for enden. 'Er desværre ikke lokalkendt i Hillerød, men billedet ligger fast der', skrev Angel Rahn Kristiansen.

Og selv om de henvendelser ikke er de første, politiet efterprøver, så afviser vicepolitiinspektør ved Nordsjællands Politi, Finn Bernth Andersen, ikke at tage clairvoyanternes tip alvorligt.

Clairvoyanternes oplysninger indgår i et samlet billede af de oplysninger, som vi får ind fra alle mulige andre, der ringer ind', siger Finn Bernth Andersen til DR P4 København.

De kan også godt give anledning til, at der bliver afhørt nogle folk', fortsætter han og understreger, at politiet i første omgang prioriterer faktuelle oplysninger i form af, hvad folk rent faktisk har set.

Finn Bernth Andersen kender ikke til selv til sager, hvor clairvoyanternes tip har ført til opklaring.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

617670-311

Politi efterforsker mulig bilbombe i Gladsaxe som drabsforsøg

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere