To personer i grundlovsforhør efter knivdrab

To personer skal fredag i grundlovsforhør i forbindelse med et knivstikkeri i Hillerød, hvor en 17-årig døde af sine kvæstelser.

00:17

1 af 2

Ved 13-tiden torsdag blev en 17-årig stukket med kniv i en tunnel under Trollesmindealle tæt på handelsskolen i Hillerød.

Ofret blev bragt til Rigshospitalet, men hans liv stod ikke til at redde.

Nordsjællands Politi offentliggjorde senere på dagen, at tre personer på henholdsvis 16, 17 og 18 år var blevet anholdt i sagen.

I nattens løb er den 17-årige dog blevet løsladt, mens de to andre i dag skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Tidspunktet er ikke fastsat.

Nordsjællands Politi har endnu ikke oplyst detaljer om forløbet op til drabet, men Ekstra Bladet har talt med vidner, som fortæller, at den 17-årige blev antastet af en række personer inde på skolen. Herefter fulgte han med personerne udenfor, hvor knivstikkeriet skete. Til avisen fortæller vidnerne desuden, at det hele formentlig bunder i nogle uoverensstemmelser under en fest i weekenden.

Nordsjællands Politi afviser, at knivstikkeriet er banderelateret. De vil fortsat gerne høre fra øjenvidner på telefon 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik