To personer i grundlovsforhør efter knivdrab

To personer skal fredag i grundlovsforhør i forbindelse med et knivstikkeri i Hillerød, hvor en 17-årig døde af sine kvæstelser.

Ved 13-tiden torsdag blev en 17-årig stukket med kniv i en tunnel under Trollesmindealle tæt på handelsskolen i Hillerød.

Ofret blev bragt til Rigshospitalet, men hans liv stod ikke til at redde.

Nordsjællands Politi offentliggjorde senere på dagen, at tre personer på henholdsvis 16, 17 og 18 år var blevet anholdt i sagen.

I nattens løb er den 17-årige dog blevet løsladt, mens de to andre i dag skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød. Tidspunktet er ikke fastsat.

Nordsjællands Politi har endnu ikke oplyst detaljer om forløbet op til drabet, men Ekstra Bladet har talt med vidner, som fortæller, at den 17-årige blev antastet af en række personer inde på skolen. Herefter fulgte han med personerne udenfor, hvor knivstikkeriet skete. Til avisen fortæller vidnerne desuden, at det hele formentlig bunder i nogle uoverensstemmelser under en fest i weekenden.

Nordsjællands Politi afviser, at knivstikkeriet er banderelateret. De vil fortsat gerne høre fra øjenvidner på telefon 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Roskilde.

Mand erkender forsøg på voldtægt af børn via datingside

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedsklinik er nu sigtet 11 gange

Morten Jakobsen Men In Black i november 2020.

Han står bag Men in Black: - Kalder du mig inkompetent hooligan, har jeg ikke mere at sige til dig

Hærværk mod FCK-bus

FCK-bus overhældt med gul og blå maling kort før storkamp

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere