Penge på vej til Nordsjælland Håndbold

Hillerød Kommune besluttede onsdag aften på et byrådsmøde at støtte Nordsjælland Håndbold med yderligere 100.000 kroner.

Nordsjælland Håndbold kan glæde sig over udsigten til 100.000 kroner i et ekstraordinært tilskud fra Hillerød Kommune - oven i de 250.000 kroner, Hillerød Kommune årligt giver klubben. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er resultatet efter et byrådsmøde onsdag, hvor den økonomisk trængte klub var på dagsordenen. Politikerne var nemlig lydhøre over for klubbens appel om flere penge.

Pengene falder dog kun, såfremt Nordsjælland Håndbold lykkes med at skaffe de i alt 1,8 millioner kroner, der skal til for, at klubben kan fortsætte i håndboldligaen, den bedste danske række.

Fire byrådsmedlemmer stemte imod

Det er Socialdemokraterne, De Konservative, De Radikale og Venstre, der er enige om at støtte klubben, mens fire byrådsmedlemmer fra Enhedslisten, Nye Borgerlige og SF stemte imod.

- Jeg er skuffet. Jeg vil ikke sige noget dårligt om håndbold eller Nordsjællands Håndbold. Men Enhedslisten går ikke ind for at yde det ekstraordinære tilskud. Der er mange andre, der også mangler penge. Vi synes, det er vigtigere at støtte den brede idræt, siger Enhedslisten Tue Tortzen til Frederiksborg Amts Avis.

Nordsjælland håndbold har hjemsted i både Helsingør, Gribskov og Hillerød, og på et stormøde har Helsingør Kommune også indvilliget i at støtte klubben med 100.000 kroner.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere