Nye Borgerlige får sin første plads i Hillerød

Kim Hendry er nyt medlem af byrådet for Nye Borgerlige i Hillerød.

49-årige Kim Hendry har skiftet titlen som løsgænger ud med partimedlemskab i Nye Borgerlige.

 - Nye Borgerlige er det parti, som dækker mine synspunkter og holdninger. Samarbejdet med den lokale partiforening er allerede i gang, så jeg har klare forventninger til genvalg til november, siger Kim Hendry.

For Kim Hendry har det især været udlændingepolitikken og den økonomiske politik hos Nye Borgerlige, som han har følt sig tiltrukket af.

- Vi bruger rigtig mange penge i kommunen på at forsøge at integrere udlændinge. Det skal vi holde op med. Det er et personligt ansvar at integrere sig i et nyt land. Det er ikke en offentlig opgave, siger han.

Nye Borgerlige

I Byrådet vil Kim Hendry alliere sig med Venstre om at sikre et magtskifte ved næste kommunevalg.

- Vi skal holde skatten i ro i Hillerød. Det er en mærkesag for mig og for Nye Borgerlige. Vi skal endda helst have sat den ned. Det kan vi ikke få, hvis Socialdemokraterne bliver siddende med støtte fra de konservative og resten af venstrefløjen, siger han.

Tidligere på året meldte han sig ud af Liberal Alliance, fordi  han ikke kunne forene sig med partiets holdning til kørselstjenesten Uber. 

- Jeg kan ikke stå på mål for, at partiet - gentagende gange efter min mening - opfordrer til ulovligheder, således som Liberal Alliance gør ved at opfordre til benyttelsen af Uber, sagde han dengang til SN.dk. 

Kim Hendry er medlem af Børne- og Familieudvalget i Hillerød Kommune. Han har siddet i byrådet både som medlem af Liberal Alliance og som løsgænger.
Kim Hendry er medlem af Børne- og Familieudvalget i Hillerød Kommune. Han har siddet i byrådet både som medlem af Liberal Alliance og som løsgænger.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

20191107-180758-5-1920x1280we

Partier kræver brev i fredningssag tilbagekaldt: "Retssikkerheden er på spil"

Lejlighed altaner

Det kan blive sværere at få en altan i København

luftfoto-hampelandskolen

Gale tal bag skolelukning: To borgere tvinger kommune tilbage til regnemaskinen

ole bjørstorp

Vraget borgmester kan skabe sensationen med nyt parti, vurderer kommentator

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere