Nu er det jul igen: Her er nisserne allerede på plads

Forberedelserne til julen begyndte for længe siden i Plantorama i Hillerød, som denne weekend har åbnet for deres store juleudstilling.

Det' sørme, det' sandt, december. Eller det er det jo ikke helt endnu.

Men selvom der er over to måneder til juleaften, så er julepynten og nisserne allerede stillet op i Plantorama i Hillerød, for forretningens juleudstilling åbnede i dag.

Udstillingen er godt 4.000 kvadratmeter stort og er pyntet op af forretningens egne dekoratører. Siden uge 30, midt i sommerferien, har omkring ti medarbejdere været dedikeret opgaven med at lave Plantoramas store juleudstilling, hvor der både er mekaniske nisser, stort Kong Frost tema og et væld af julepynt.

quote Den sidste måned har vi haft efterspørgsel på, hvornår vi åbner det flotte julelandskab og den flotte juleafdeling.

Hanne Jensen, servicechef i Plantorama Hillerød

Er det ikke lidt tidligt i starter op?

- Jo det kan man godt sige, at det er lidt tidligt, vi starter op på det hele. Men det kræver rigtig meget koordinering af de forskellige afdelinger og de forskellige indsatser for at få det hele i mål, for der er meget stram deadline på, siger servicechef i Plantorama Hillerød, Hanne Jensen, til TV 2 Lorry og fortsætter:

- Men hvis du spørger mange af vores kunder, så synes de måske det er lidt sent, fordi de efterspørger det. Den sidste måned har vi haft efterspørgsel på, hvornår vi åbner det flotte julelandskab og den flotte juleafdeling, som vi plejer.

Skal give en god oplevelse

Juleudstillingen tager mange ressourcer, for den bliver planlagt lang tid i forvejen. Sidste års udstilling bliver nemlig evalueret og der skal bestemmes, hvad der skal handles ind i løbet af året, så det bliver større og bedre end sidste år.

quote Vi er jo selvfølgelig en forretning, men vi har også fokus på, at vi gerne vil give en rigtig god oplevelse til vores kunder.

Hanne Jensen, servicechef i Plantorama Hillerød

Og selvom mange nok vil være trætte af to måneders jul, så er det faktisk for kundernes skyld at udstillingen åbner så tidligt.

- Vi er jo selvfølgelig en forretning, men vi har også fokus på, at vi gerne vil give en rigtig god oplevelse til vores kunder. Og så giver det jo god mening at have åbnet op til efterårsferien, hvor der er mange der har mulighed for at tage en tur med familien, siger Hanne Jensen til TV 2 Lorry.

Burde det ikke være halloween?

- Vi har også en afdeling der er dækket af med halloween. Så hvis man synes det her er for pyntet, så kan man gå ud og blive skræmt bagefter.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Greve Svømmehal

Vestegnen får ny svømmehal til 130 millioner kroner

Verdens største vikingeskib bliver sat op på Nationalmuseet

playVerdens længste vikingeskib er tilbage efter togt

franciskarosekilde

playKøbenhavns Kommune vil skrue ned for nattelivet med færre bevillinger efter midnat

Køge Kyst_Foto_Michael Levin 2020 (1)

Skal din kommune have årets arkitekturborgmester?

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere