Kinesere strømmer til Hillerød

Til sommer vil det vælte ind med kinesiske erhvervsfolk i Hillerød. Byen er nemlig løbet med værtsskabet for en stor kinesisk konference.

Paris var blandet de storbyer, der også deltog i kapløbet om værtsskabet for en stor kinesisk erhvervsnetskonference, der finder sted i sensommeren.

Men det blev altså Hillerød, der løb med værtsskabet, og som dermed kan se frem til flere hundrede kinesiske besøgende i sensommeren.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er organisationen Federation of Chinese Professional Associtation in Europe (FCPAE), der har besluttet, at deres næste årlige konference skal afholdes i byen.

Organisationen har 20.000 kinesiske erhvervsfolk i Europa på medlemslisten, og det er ikke tilfældigt, valget af værtsby netop er faldet på Hillerød.

- I Hillerød er der masser af store firmaer: Novo Nordisk, Biogen, og Foss. Det passer godt med vores emne, vi vil gerne snakke med den stærke industri i Danmark, siger Zhiguang Deng, formand for Federation of Chinese Professional Associtation til Frederiksborg Amts Avis.

Udover de omkring 250 kinesiske erhvervsfolk, der kommer til byen, vil også ledere fra nogle af Danmarks største virksomheder og repræsentanter for både den danske og kinesiske regering deltage i arrangementet.

- Det er en enestående mulighed for at vise, hvad Danmark kan byde på for de kinesere, som har interesse i at investere, siger Erik Helmer, direktør for Hillerøds erhvervsorganisation C4.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere