Hemmelig politiaktion: Her trænger betjente ind i kælder

Nordsjællands Politi er søndag eftermiddag i gang med en politiaktion i Hillerød.

00:37

Video af politioperationen i Hillerød. Video: Privatfoto

Opdatering: Nordsjællands Politi oplyser sent søndag eftermiddag, hvad der udløste aktionen:

Læs også Nu løfter politiet sløret for storstilet politiaktion i Hillerød

Nordsjællands Politi  er søndag eftermiddag talstærkt tilstede ved en ejendom på Slangerupgade 20 i Hillerød, hvor der udspiller sig en større politioperation.

Her trænger kampklædte politibetjente med trukne maskinpistoler ind i en kælderlejlighed i ejendommen, viser private videooptagelser, som TV 2 Lorry er kommmet i besiddelse af.

Her ses billeder af aktionen. Foto: Privatfoto

På videoen ses en større gruppe af betjentenes kolleger vente rundt om hjørnet, mens de to betjente i aktion forsøger at trænge ind i kælderen.  

  Foto: Privatfoto

Nordsjællands Politi bekræfter over for TV 2 Lorry, at man lige nu er i gang med en operation på adressen, men de vil ikke kommentere på, hvad det går ud på.

- Jeg kan bekræfte, at vi er i gang med en operation, men mere kan jeg ikke oplyse, siger vagtchef Dan Houtved til TV 2 Lorry.

Han oplyser, at det der vil gå nogle timer før, Nordsjællands Politi melder yderligere ud om hændelsen.

Aktionen er dog ikke til fare for naboerne, og det meste af afspærringen, der var sat op, er taget ned igen, oplyser vagtchefen efterfølgende til TV 2.

  Foto: Privatfoto

Et vidne fortæller til TV 2 Lorry, at politiet ved 16:30-tiden stadig er til stede på adressen, og at de tilsyneladende er i færd ransage en kælderlejlighed i bygningen.

Vidnet, der har overværet hele aktionen, har ikke set politiet føre nogen anholdte personer ud af bygningen.

- Det lignede, at de troede, der var nogen hjemme, da de slog døren ind. Men det lader ikke til, at der var nogen. Lige nu går de rundt inde i lejligheden og lyser med lommelygter, og en betjent er gået derind med en stor tang, fortæller vidnet, der heller ikke har set politiet bære nogle effekter ud.

  Foto: Privatfoto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik