FIF-formand om kunstgræsbane: Et mareridt

Det har været et mareridt med søvnløse nætter, siger FIF-formand om Hillerøds nye kunstgræsbane, der i dag blev indviet.

- For en uge siden var det her stort set det bedste, der var sket i klubbens historie. Nu er det et mareridt.

Sådan siger formanden for fodboldklubben FIF, Karsten Nielsen, lørdag til TV 2 Lorry i forbindelse med indvielsen af en ny kunstgræsbane i Hillerød.

Karsten Nielsen er noget nær chokeret over, at Hillerød Kommune har ændret klubbens vinterplan.

- For få uger siden sagde formanden for FrederiksborgCentret, at vi kom til at miste en grusbane og en græsbane. Det var vi indforstået med, hvis vi fik lov til at bibeholde vores vintertider, siger Karsten Nielsen og fortsætter:

- For en uge siden blev vi så kaldt til møde ved kommunen, og så fik vi at vide, at de lavede hele vinterplanen om. Pludselig har vi fået halvt så mange tider. Vi har måttet melde ud til alle vores trænere og medlemmer, at hele planen er skrottet, siger Karsten Nielsen til TV 2 Lorry.

Han tilføjer, at han som sådan er glad for banen, men at indvielsen af den nye kunstgræsbane ikke en succeshistorie for FIF som klub.

Den nye kunstgræsbane, der i dag blev indviet, ligger ved FIF Fodbold på Milnersvej i Hillerød.

Byens fodboldklubber har i vintermånederne svært ved at få nok træningstider på kunstgræs, og den nye bane skal tage lidt af presset på de to kunstgræsbaner på Hillerød Stadion.

Det er FrederiksborgCentret, der sammen med Firmaidræt, FIF Fodbold og FIF Fodboldens Venner er gået sammen om at få lavet en kunstgræsbane på den gamle grusbane ved FIF.

Den nye kunstgræsbane ved FIF Fodbold er blevet etableret på kun en måned. Det skyldes blandt andet, at underlaget fra den tidligere grusbane var perfekt til formålet.

Banen blev indviet klokken 13.30, hvor Hillerøds borgmester, Dorte Meldgaard, tog det første spark.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere