FC Nordsjælland-boss skal på indkøb

FC Nordsjællands trup er ikke bred nok. Derfor skal klubben på indkøb, inden transfervinduet lukker.

FC Nordsjælland åbnede fredag aften Alka Superligasæsonen med et 0-2-nederlag hjemme til Sønderjyske. FCN's bænk i kampen så gevaldigt tynd og ung ud med Oliver Thychosen som den eneste spiller, der har et tocifret antal Superliga-kampe på cv'et.

Klubbens sportschef erkender da også, at der skal hentes forstærkninger ind, inden transfervinduet lukker. Men ikke nødvendigvis ældre spillere.

- Klubbens præmis er, at vi skal have et ungt hold, og at vi skal have spillere gennem vores akademi. Så det er ikke alder, vi går efter. Det handler om at kunne spille med den modenhed, der skal til, siger Carsten V. Jensen.

- Men det er klart, at truppen, når transfervinduet lukker, ikke ser ud, som den gør i dag (igår, red.). Der skal hentes spillere ind. Men det har intet med alder at gøre. Det har noget med den tyngde og indvirkning, de kan gøre på holdet, at gøre.

- Det hænger ikke sammen med alder. Det hænger sammen med at have erfaring i situationer og med at være godt uddannet. Så ser vi mindre på, at spillerne skal have en hvis alder.

Sportschefen kigger bredt, når han skal have nye spillere ind i folden.

- Vi kigger sådan set over hele banen. Vi skal have suppleret i den bageste kæde, vi skal have suppleret på midten, og vi skal have suppleret helt fremme, siger Carsten V. Jensen.

- Så man kan godt forvente, at der kommer til at ske lidt over det hele. Men vi skal nok få samlet en trup, som er god nok til at indfri vores målsætning.

FC Nordsjælland solgte for nylig Uffe Bech til tyske Hannover, mens man fredag sendte Gudjon Baldvinsson hjem til islandske Stjarnan.

- Vi skal have tingene til at hænge sammen. Med Uffe og Baldvinsson solgt er der også midler at gøre med i forhold til at hente spillere ind, siger sportschefen.

FC Nordsjælland har hidtil i transfervinduet ikke hentet spillere ind udefra. FCN har til gengæld rykket en lille håndfuld spillere op i A-truppen fra klubbens U19-hold.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

EM-trofæ

Overborgmester håber på EM-storskærmsfester trods corona

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere