To efterlyste LTF-medlemmer blev genkendt og anholdt af politiet

På en almindelig patruljekørsel genkendte en betjent fra Nordsjællands Politi en efterlyst mand med tilknytning til LTF i en bil. I bilen sad endnu en efterlyst mand.

Det er lidt mere end to måneder siden, at den kriminelle bande Loyal To Familia blev gjort ulovlig, og selvom mange unge voldsparate mænd er sat i fængsel, er der stadig nogle på fri fod.

Men efter i dag er der to færre med tilknytning til LTF på gaden, da to personer i eftermiddags blev anholdt i Hillerød. 

quote Da betjentene fik stoppet bilen kunne de se, at der sad endnu en efterlyst person med tilknytning til LTF i bilen, hvor der sad i alt fem personer. Derfor tilkaldte de hjælp fra andre patruljer, men anholdelsen af de to efterlyste foregik stille og roligt, siger

Dyre Sønnicksen, Vagtchef, Nordsjællands Politi

- De havde ingen synlige LTF-tilknytning på tøjet, men vores betjente kunne gendkende den ene af dem fra tidligere arbejde, siger vagtchef hos Nordsjællands Politi Dyre Sønnicksen til TV 2 Lorry her til aften.

Personen var efterlyst af Kriminalforsorgen, da han var udeblevet fra sin afsoning efter endt retssag. Derfor var han efterlyst indtil i dag, da han kom kørende i en bil i Hillerød og blev genkendt af Nordsjællands Politi.

- Da betjentene fik stoppet bilen, kunne de se, at der sad endnu en efterlyst person med tilknytning til LTF i bilen, hvor der sad i alt fem personer. Derfor tilkaldte de hjælp fra andre patruljer, men anholdelsen af de to efterlyste foregik stille og roligt, siger Dyre Sønnicksen.

De to personer er nu bragt til afsoning for deres domme, som ifølge vagtchefen skyldes en række mindre forseelser. Nordsjællands Politi kan dog ikke oplyse noget om dommenes længde til de to anholdte, da de sagerne ligger i Kriminalforsorgens hænder efter de afsluttede retssager. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

default_thumb

play14-årig stilles for nævn efter skuddrab på Frederiksberg

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere