Blodig vold i seriekamp: Spiller måtte syes med ni sting

En fodboldkamp sidste weekend mellem to nordsjællandske serie 4-hold blev skændet af en voldsepisode.

En spiller fra Tikøb fik nikket en skalle på banen af en modstanderne. Han måtte efterfølgende syes med ni sting. Foto: Privatfoto

Godt tyve minutter inde i en serie 4-kamp mellem Kokkedal BK og Tikøb blev spillere og tilskuere vidne til en voldsom hævnaktion, da en 25-årig Kokkedal-spiller hævnede en tackling ved at nikke sin modstander en skalle.

Voldsofferet måtte efterfølgende en tur på hospitalet, hvor han måtte syes med ni sting, inden turen gik videre til tandlægen.

Det skriver Lokalavisen Fredensborg.

Spilleren fra Tikøb måtte efterfølgende syes med ni sting. Foto: Privatfoto

Episoden er efterfølgende blevet anmeldt til Nordsjællands Politi. Her fortæller politikommisær Henrik Sejr til Lokalavisen Fredensborg, at gerningsmanden sandsynligvis vil blive sigtet efter paragraf 244, hvor strafferammen er op til tre års fængsel.

Læs også Efter fodboldvold: Nu lukker FC Albertslund

Gejlet op fra start

Ifølge Ekstra Bladet modtog gerningsmanden, der er blevet politianmeldt for episoden, et direkte rødt kort af dommeren.

Tikøbs træner Mikkel Landergren fortæller til Ekstra Bladet, at han er rystet over episoden, men at skallen langt fra er den eneste alvorlige episode fra kampen.

- De var gejlet op fra start, og det var med albuer i hovederne, skub og trusler. Selv jeg som træner fik trusler. Det kunne være endt rigtig galt.

- Jeg har spillet fodbold i 39 år, og jeg har aldrig i mit liv oplevet noget lignende. Jeg er stadig rystet over, at det kan gå så langt, fortæller Mikkel Landergren til Ekstra Bladet.

Læs også Joachim slået ned under fodboldkamp: Det bør ikke ske

Han besluttede på et tidspunkt at trække sit hold ud af kampen af frygt for spillernes sikkerhed. Men spillerne insisterede på at spille kampen færdig for deres skadede holdkammerat, skriver Ekstra Bladet.

Tikøb vil nu klage over modstanderholdet til DBU. Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Kokkedal BK, men klubben har ikke besvaret avisens henvendelser.

                             

Spilleren fik desuden slået en flig af to tænder. Foto: Privatfoto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik