19-årig formodet Aldi-røver fra Ølstykke varetægsfængslet

Torsdag formiddag blev en 19-årig mand fra Herlev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hillerød. Manden er sigtet for et røveri mod Aldi i Ølstykke.

Om aftenen den 25. maj blev Aldi på Niels Olsens Vej i Ølstykke røvet. I dag blev en 19-årig mand, der er sigtet for at have begået røveriet, fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre.

Grundlovsforhøret blev afholdt i Retten i Hillerød, og her blev den 19-årige idømt varetægtsfængsling i fire uger. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Anklager hos Nordsjællands Polti,  Andreas Kjærulff, læste sigtelsen op i retten. Sigtelsen bestod i, at den 19-årige og en endnu ikke identificeret person skulle mødes ved Aldi, hvor de maskerede sig og med en kniv begik røveri i forretningen.

Røverne fik 6291 kroner ud af røveriet, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den formodede gerningsmand nægtede sig skyldig, sagde hans forsvarer Sten Balslev i retten. Dog ville den sigtede gerne udtale sig i retten, og herefter blev dørene begæret lukket af anklageren af hensyn til den videre efterforskning.

Den unge mand blev idømt den maksimale tid for varetægtsfængsling på i alt fire uger, og det behagede anklageren.

- Det var det, vi anmodede om, så det er jeg naturligvis tilfreds med, siger anklager Andreas Kjærulff til Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

617670-311

Politi efterforsker mulig bilbombe i Gladsaxe som drabsforsøg

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Hillerød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere