Trafikuheld på motorvej med flere biler spærrede trafikken

Et trafikuheld på Motorrig 3 i sydgående retning med mindst to biler er involveret spærrede trafikken onsdag tidlig eftermiddag.

Opdateret klokken 13.59: Der er nu genåbnet for trafik i alle vognbaner.

Bilerne holdt stille på Motorring 3 i sydgående retning onsdag eftermiddag.

Det skyldtes et trafikuheld med mindst to involverede biler.

Det oplyser Peter Grønbæk, der er vagtchef hos Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry onsdag omkring klokken 13.

- Den ene bil ligger på taget, og den anden holder i nødsporet. Vejen er helt lukket i sydgående retning, siger vagtchefen.

Ulykken skete området omkring Herlev og Søborg mellem afkørsel 20 Gladsaxe og afkørsel 21 Frederikssundsvej i sydgående retning mod Glostrup.

- Politi, redning og akutlægen er på stedet, og vi kan endnu ikke sige noget om hverken de involveredes tilstand eller om tidshorisonten på redningsarbejdet, siger Peter Grønbæk.

Vagtchefen kan heller ikke oplyse, hvor mange tilskadekomne, der er tale om. 

Til gengæld kan Vejdirektoratet oplyse, at tidshorisonten for rednings- og oprydningsarbejdet tidligst forventes overstået klokken 14.30. 

- Spærret, uheld, politi og redningsmandskab er på stedet, oprydningsarbejdet forventes tidligst overstået kl. 14:30, forlænget rejsetid må påregnes, lyder beskeden fra Vejdirektoratet i en varslingsmeddelelse.

Klokken 13.17 oplyser Københavns Vestegns Politi på twitter, at man forventer at kunne åbne for to vognbaner inden for fem til ti minutter.