Politi patruljerer intensivt i Herlev efter dobbeltdrab

Med en mobil politistation og patruljering i døgndrift øger Københavns Vestegns Politi tilstedeværelsen i Herlev efter tirsdagens dobbeltdrab.

Københavns Vestegns Politi har indsat den mobile station i Herlev, ligesom der vil være intensiveret patruljering efter et skyderi tirsdag, hvor to mænd blev dræbt.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.  

Den øgede indsats sker for at skabe tryghed i området.

- Vi har stor forståelse for, at et sådan voldsomt skyderi i et boligområde kan skabe utryghed. Borgerne i Herlev kan være helt sikre på, at vi gør hvad der er står i vores magt både for at genoprette trygheden og fange gerningsmændene, siger politidirektør Kim Christiansen.

- Vi er massivt tilstede i området – både for at opklare forbrydelsen og for at borgerne kan indgå i dialog med os, siger politidirektøren.

Politiet informerer om, at den mobile politistation er parkeret nær gerningsstedet. Her vil den foreløbigt være at finde frem til klokken 21.30 onsdag aften, mens der døgnet rundt vil være intensiveret patruljering i området.

To mænd blev dræbt af skud tirsdag aften omkring klokken 17.50 ved Sennepshaven i Herlev. Den ene person døde på stedet, mens den anden først blev meldt i "særdeles kritisk tilstand", men senere blev erklæret død.

 

Politiet har tilbageholdt en person i forbindelse med skudepisoden. Politiet har endnu ikke oplyst noget om et muligt motiv.

Skulle man som muligt vidne have information, der kan føre til opklarelse af dobbeltdrabet, opfordres folk til at kontakte politiet ved deres mobile station.

Har man fotos eller video fra stedet umiddelbart før og efter skyderiet, hører politiet også gerne fra en.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere