Politi efterlyser mobiloptagelser fra kæmpe slagsmål

Efterforskere fra Københavns Vestegns Politi håber fortsat på at modtage bevismateriale fra vidner, der overværede slagsmål og knivstik i Herlev.

Københavns Vestegns Politi efterlyser fortsat vidner, filmoptagelser og fotos fra et voldsomt slagsmål under et boksestævne i Herlev Hallerne fredag den 27. oktober ved 20-tiden.

Omkring 1200 mennesker var samlet til Herlev Fight Night, da slagsmålet brød ud mellem tilskuerne. To mænd på 30 og 40 år med relationer til rocker- og bandemiljøet blev stukket med kniv i henholdsvis balde og mave.

Efterforskerne har før efterlyst vidner og film- og fotooptagelser, men nu beder de igen offentligheden om hjælp, da Københavns Vestegns Politi i nu to uger har efterforsket sagen, der betegnes som en alvorlig forbrydelse.

- Vi hører, at flere tilskuere optog film af slagsmålet, og dem vil vi rigtig gerne have – og vi modtager dem også dem anonymt, hvis nogen ønsker det. Det vigtige er, at vi får dem, så vi kan retsforfølge de skyldige, siger politikommissær Søren Puggaard Enevoldsen i en pressemeddelelse.

Borgmester overværede slagsmålet

Herlevs socialdemokratiske borgmester, Thomas Gyldal Petersen, var tilstede under boksestævnet. Han beskrev efterfølgende episoden på sin Facebook-profil.

- Det udviklede sig til kast med stole og desværre også knivstikkeri. Det var dybt ubehageligt at overvære, og jeg føler med alle de uskyldige, der skulle opleve det, skrev borgmesteren om den alvorlige episode.

Har du information, film eller fotos fra episoden, så kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på 43 86 14.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere