Overvældende støtte til luknings-truet kiosk på Herlev Hospital

Efter mere end 20 år på Herlev Hospital bliver familien Mahomeds kiosk opsagt til fordel for 7-Eleven. Og det har skabt store protester.

Tåbeligt. Forrykt.  Skam jer!

Sådan lyder bare et par af ud af utallige sympati-tilkendegivelser på TV2 Lorry Facebookside i forbindelse med historien om familien Mahomed, som efter tyve år med kiosk på Herlev Hospital er blevet sagt op pr. 31/1.

Herlev Hospital  har opsagt forpagtningsaftalen med de nuværende ejere og har i stedet indgået en fem-årig aftale med 7-Eleven.

Herlev Hospital ønsker et større og mere tidsvarende sortiment, og har overholdt alle frister og regler i forbindelse med opsigelsen af den nuværende forpagtningsaftale.

quote Ej det er fandme også for meget!!!! De har altid haft den kiosk så langt jeg kan huske tilbage. Man bliver altid mødt med et smil

Nanna Mallika Riedel

I første omgang har Familen Mahomed dog nægtet at flytte frivilligt, og derfor er sagen nu endt i Boligretten, hvor den bliver afgjort d. 4. maj. 

"Ej det er fandme også for meget!!!! De har altid haft den kiosk så langt jeg kan huske tilbage. Man bliver altid mødt med et smil " lyder det fra Nanna Mallika Riedel i Facebook-tråden, mens Lotte Unn skriver: 

"Nu kommer jeg temmelig tit på Herlev hospital (desværre) men kiosken der har da det vildeste sortiment. Der mangler intet, og personalet er virkelig søde og smilende"

Da sagen er under behandling i Boligretten ønsker Herlev Hospital ikke at forholde sig til kritikken.  

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

springvand solrød

playNyt springvand fik kommunes regning til at eksplodere: Tvist stadig ikke løst efter et år

Borgmestre

Kvindelige borgmestre trodser dick pics og mom-shaming: Sådan vil de få flere kvinder i kommunalpolitik

Frederiksberg Svømmehal

Renovering af Frederiksbergs historiske svømmehal forsinket og budgettet skrider

Frida Pernille Groth Rasmussen

Frida står bag barnevognsmarch for bedre forhold for fødende

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere