Overvældende støtte til luknings-truet kiosk på Herlev Hospital

Efter mere end 20 år på Herlev Hospital bliver familien Mahomeds kiosk opsagt til fordel for 7-Eleven. Og det har skabt store protester.

02:50

1 af 2

Tåbeligt. Forrykt.  Skam jer!

Sådan lyder bare et par af ud af utallige sympati-tilkendegivelser på TV2 Lorry Facebookside i forbindelse med historien om familien Mahomed, som efter tyve år med kiosk på Herlev Hospital er blevet sagt op pr. 31/1.

Herlev Hospital  har opsagt forpagtningsaftalen med de nuværende ejere og har i stedet indgået en fem-årig aftale med 7-Eleven.

Læs også Familie nægter at overgive sig: 7-Eleven overtager livsværk

Herlev Hospital ønsker et større og mere tidsvarende sortiment, og har overholdt alle frister og regler i forbindelse med opsigelsen af den nuværende forpagtningsaftale.

Ej det er fandme også for meget!!!! De har altid haft den kiosk så langt jeg kan huske tilbage. Man bliver altid mødt med et smil

Nanna Mallika Riedel

I første omgang har Familen Mahomed dog nægtet at flytte frivilligt, og derfor er sagen nu endt i Boligretten, hvor den bliver afgjort d. 4. maj. 

"Ej det er fandme også for meget!!!! De har altid haft den kiosk så langt jeg kan huske tilbage. Man bliver altid mødt med et smil " lyder det fra Nanna Mallika Riedel i Facebook-tråden, mens Lotte Unn skriver: 

Læs også Disney-figurer skal give børn en bedre hospitalsoplevelse

"Nu kommer jeg temmelig tit på Herlev hospital (desværre) men kiosken der har da det vildeste sortiment. Der mangler intet, og personalet er virkelig søde og smilende"

Da sagen er under behandling i Boligretten ønsker Herlev Hospital ikke at forholde sig til kritikken.  

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik