Charlotte fra Herlev vinder VM-medalje

Herlevgenseren Charlotte Pedersen har vundet bronze ved VM i taekwondo-teknik i Taiwan.

Den danske taekwondo-kæmper Charlotte Pedersen fra Herlev Taekwondo Klub kan nu kalde sig verdens tredjebedste inden for sin sportsgren.

Hun dyrker Poomsae, som er en teknisk disciplin indenfor taekwondo, hvor der skal udføres en forudbestemt koreografi med blandt andet flyvespark, rotationsspark og akrobatik.

Og det klarede herlevgenseren så godt, at hun efterfølgende kunne lade sig pryde med en VM-bronzemedalje om halsen for Senior Damer mellem 31-40 år. 

- Jeg har knoklet så hårdt for at komme hertil, så det er et ubeskriveligt magisk øjeblik. Jeg har ikke ord, der kan beskrive den lykke, jeg har i kroppen lige nu. Jeg er så stolt, siger Charlotte Pedersen til Dansk Taekwondo Forbund.

Charlotte Pedersen fra Herlev Taekwondo Klub på podiet.
Charlotte Pedersen fra Herlev Taekwondo Klub på podiet.
Foto: Dansk Taekwondo Forbund

VM-medaljen kommer efter en periode, hvor Charlotte Pedersen har vist rigtig god form. Hun tog til VM i Taiwan med et par friske guldmedaljer fra årets Scotland Open og Danish Open i bagagen, mens hun sidste år vandt guld ved US World Open. Det var da også kun den senere verdensmester fra Korea, Kim Medhyun, der stod i vejen for en medalje af en endnu finere karat.  

 Charlotte Pedersen takkede efter afgørelsen sine kammerater på landsholdet for en fantastisk team-spirit og en massiv opbakning, før hun drejede takketalen over på sine trænere.

 - Især skal der lyde en tak til landstræner Kytu Dang for at udtage mig og tro på mig. Og en kæmpe tak til verdens bedste træner, Kim Drube, for et få mig hele vejen på podiet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

EM-trofæ

Overborgmester håber på EM-storskærmsfester trods corona

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere