Bøller hærger Herlev - politiet søger vidner til optøjer

En gruppe unge mænd skaber utryghed i Herlev. Nu søger politiet hjælp fra borgere. 

Der skal sættes ind over for en gruppe lokale bøller i Herlev. 

Københavns Vestegns Politi har den seneste tid optrappet deres tilstedeværelse i kommunen, hvor en gruppe unge mænd har påkaldt sig negativ opmærksomhed. 

Det skriver politikredsen på Facebook. 

“De unge mænd kører bilræs, begår kriminalitet, hænger ud, støjer og skaber utryghed for borgere og butikker særligt i området ved Bangs Torv”, lyder det i Facebook-opslaget. 

Desuden har politiet natten til lørdag og natten til torsdag modtaget anmeldelser om hærværk mod støjværn på Herlev Hovedgade, oplyser politikredsen til TV 2 Lorry. Det kan du se et billede af øverst i artiklen. 

Det skal være trygt

Vicepolitiinspektør Thomas Mejborn, leder i lokalpolitiet, varsler, at politiet fortsat vil være synlige i området  - især om aftenen - i de kommende uger. 

”Det skal være trygt og godt at bo, leve og færdes i Herlev, og derfor kører vi aktuelt en prioriteret og synlig indsats hen over sommere”, siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn på Facebook.

Politiet arbejder desuden sammen med kommune og forretningsdrivende om flere tiltag: Mere synligt og civilt politi, gadeplansmedarbejdere, vagter fra kommunen, fartbump og betonklodser og overvågning i området.

“Politiet griber løbende ind over for kriminalitet, giver påbud mod at være på stedet og vil udstede forbud mod at opholde sig i området, når det er muligt. Og vi hjælper altid gerne den, der ønsker at ændre retning i livet”, lyder det på Facebook. 

Københavns Vestegns Politi hører i den forbindelse meget gerne fra borgere, der har information eller gjort observationer.

Man kan henvende sig til lokalbetjentene i området eller ringe til på telefon 4386 1448.

 


_

_


Mest læst i dag

Se flere

112

Brand Amager

Beredskab rykker ud til brand: Beboere opfordret til at lukke vinduerne

Otte kvinder dømt for at hyre folk til at stjæle hund

Pernille Beckmann

Politi om chikanesag mod borgmester: "Det er en hastesag"

20211029-203353-L-8256x4635ma

Borgmester i chok efter flaskekast mod hus: Politiet vil hæve sikkerhed omkring mig


Herlev


Forsiden lige nu

Se flere