Bøller hærger Herlev - politiet søger vidner til optøjer

En gruppe unge mænd skaber utryghed i Herlev. Nu søger politiet hjælp fra borgere. 

00:29

Hærværk mod støjværn på Herlev Hovedgade.

Der skal sættes ind over for en gruppe lokale bøller i Herlev. 

Københavns Vestegns Politi har den seneste tid optrappet deres tilstedeværelse i kommunen, hvor en gruppe unge mænd har påkaldt sig negativ opmærksomhed. 

Det skriver politikredsen på Facebook. 

Læs også Ny kommune frygter gaderæs: Lukker p-plads med betonklodser

“De unge mænd kører bilræs, begår kriminalitet, hænger ud, støjer og skaber utryghed for borgere og butikker særligt i området ved Bangs Torv”, lyder det i Facebook-opslaget. 

Desuden har politiet natten til lørdag og natten til torsdag modtaget anmeldelser om hærværk mod støjværn på Herlev Hovedgade, oplyser politikredsen til TV 2 Lorry. Det kan du se et billede af øverst i artiklen. 

Læs også Kommune sætter vagter ind over for unge bøller i idrætshal

Det skal være trygt

Vicepolitiinspektør Thomas Mejborn, leder i lokalpolitiet, varsler, at politiet fortsat vil være synlige i området  - især om aftenen - i de kommende uger. 

”Det skal være trygt og godt at bo, leve og færdes i Herlev, og derfor kører vi aktuelt en prioriteret og synlig indsats hen over sommere”, siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn på Facebook.

Politiet arbejder desuden sammen med kommune og forretningsdrivende om flere tiltag: Mere synligt og civilt politi, gadeplansmedarbejdere, vagter fra kommunen, fartbump og betonklodser og overvågning i området.

Læs også Boligområde plaget af fartbøller – nu skal blomsterkasser sænke farten

“Politiet griber løbende ind over for kriminalitet, giver påbud mod at være på stedet og vil udstede forbud mod at opholde sig i området, når det er muligt. Og vi hjælper altid gerne den, der ønsker at ændre retning i livet”, lyder det på Facebook. 

Københavns Vestegns Politi hører i den forbindelse meget gerne fra borgere, der har information eller gjort observationer.

Man kan henvende sig til lokalbetjentene i området eller ringe til på telefon 4386 1448.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik