Blodig bryllupsfest: Mand stukket i ryggen med kniv efter stort slagsmål

En mand blev stukket i ryggen med en kniv under et større slagsmål i Herlev i forbindelse med en bryllupsfest. Manden er indlagt, men uden for livsfare.

Foto: Presse-fotos.dk

Opdatering mandag klokken 17.36: Politiet har anholdt en 31-årig mand for knivstikkeriet. Læs mere i artiklen her:

Lørdag aften fik et bryllup i Herlev en trist og dramatisk udvikling.

Ud på aftenen opstod et større slagsmål uden for festens lokaler. Her blev en mand stukket med kniv i ryggen og efterfølgende indlagt på hospitalet.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Der er en bryllupsfest i nogle lokaler, og så er der nogle personer udefra, der tropper op. Der bliver vist også kastet kanonslag mod festen. Det eskalerer, og et større slagsmål opstår, hvor en mand bliver stukket i ryggen med kniv, siger vagtchef Peter Grønbæk til TV 2 Lorry.

00:42

Video: Presse-fotos.dk

Luk video

Politiet fik anmeldelsen klokken 22.46. Hændelsen skete på adressen Stationsalléen 46 nær Herlev Station.

- Manden er indlagt, men han er uden for livsfare. Gerningsmanden forsvandt fra stedet, og vi efterforsker fortsat for at klarlægge sagen, siger vagtchefen.

Københavns Vestegns Politi efterlyser gerningsmanden fra knivstikkeriet og opfordrer borgere med kendskab til at henvende sig.

- Gerningsmand en beskrives som 20-30 år, dansk af udseende med skaldet eller meget kort hår, stort fuldskæg og sort tøj, siger vagtchef Peter Grønbæk.

  Foto: Presse-fotos.dk

Mens nogle pådrog sig knubs fra slagsmålet er manden, der blev stukket i ryggen med kniv, den eneste tilskadekomne fra lørdagens hændelse.

Politiet kan endnu ikke oplyse noget om relationerne mellem de to grupper, der kom i slagsmål med hinanden.

  Foto: Presse-fotos.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik