Helt ærligt

HELT ÆRLIGT

Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden? I denne underholdende programrække ser vi på myter, forskelligheder og fordomme. Vi spørger kendte danskere og folk på gaden, hvordan de mener, vi har det med hinanden og vi beder dem svare ”Helt Ærligt”.

Medvirkende: Signe Lindkvist, Tomas Villum Jensen, Jonas Schmidt, Manu Sareen, Alex Nyborg Madsen, Marie Tetzlaff, Frank Jensen, Bendikte Kiær, Pia Allerslev, Morten Kabel, Klaus Bondam, Ankerstjerne, Lille, Sanne Søndergaard, Jesper Vorre Rasmussen, Line Baun Danielsen og YouTuberne NovoPleco.

Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6)

Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden? I denne underholdende programrække ser vi på myter, forskelligheder og fordomme. Vi spørger kendte danskere og folk på gaden, hvordan de mener, vi har det med hinanden og vi beder dem svare ”Helt Ærligt”. I denne udgave af HELT ÆRLIGT tages der fat på emnet fart på motorvejene. Hvor hurtigt kører vi, overholder paneldeltagerne fartgrænserne, hvordan har de det med politiets fotovogne og ikke mindst med cyklisterne i København?
2/5/2016