Vinder igen: Kronborgs drenge fortsætter miraklet

André Riel scorede to gange, da Helsingør på hjemmebane vandt 2-0 over kriseramte Randers.

Oprykkerne fra FC Helsingør forværrede lørdag nedturen for Randers FC, da nordsjællænderne på hjemmebane vandt 2-0 i Alka Superligaen.

Sejren blev sikret på to scoringer af André Riel, og de tre point sender oprykkerne op på niendepladsen i Superligaen med ni point for syv kampe.

Det er det samme som både FC København og OB. 

Randers' nederlag betyder, at det kriseramte mandskab fortsat ligger på sidstepladsen i Superligaen med tre point for syv kampe.

Tæt kamp med flere chancer

I lørdagens opgør var der spillet under halvandet minut, før André Riel fik bolden i dybden og med en akrobatisk halvflugter sendte bolden i kassen.

Herfra var første halvleg en jævnbyrdig affære, hvor begge mandskaber kom til flere chancer. André Riel kom blandt andet frem til en mulighed i Randers-feltet, men det blev ikke til flere scoringer i første halvleg.

Stillingen var derfor fortsat 1-0, da holdene gik til pause.

I anden halvleg formåede Randers ikke at slå hul på Helsingør-defensiven.

I stedet kunne André Riel med cirka 10 minutter tilbage af opgøret sikre sejren til hjemmeholdet, da han med sit andet mål gjorde det til 2-0.

En god start efter sensationel oprykning

FC Helsingør har med lørdagens sejr fået en fin start på Superligaen, hvor det i de første syv kampe er blevet til tre sejre.

Det var ellers lidt af en overraskelse for Fodbolddanmark, at holdet rykkede op i Superligaen tidligere i år, da det er 80 år siden, at klubben sidst spillede i Danmarks bedste række.

- Jeg er ikke overrasket over, at vi viser det her niveau. Jeg er måske lidt overrasket over, at vi gør det så tidligt i sæsonen. Men der er ikke langt fra succes til fiasko i fodbold. Hvis vi havde tabt i dag, så havde det ikke set godt ud, men nu ser et fantastisk ud for os, siger den glade anfører Andreas Holm til TV 2 Lorry. 

TV 2 Lorry har i serien 'Kronborgs Drenge' fulgt med på sidelinjen i de kaotiske uger efter FC Helsingørs sensationelle oprykning. 

Mød spillerne og meget mere her

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere