Vinder af Del Din Sommer bungee jumper sig til Azorerne

Sommeren igennem har seere delt deres sommeroplevelser med resten af regionen og sendt os et hav af forrygende videoer. Nu er vinderen fundet.

Sommeren synger på sidste vers, og det betyder, at vi endelig har fundet en vinder i vores sommerkonkurrence Del Din Sommer. 

Her har seere sommeren igennem dystet om at indsende de bedste videoer i kampen om en rejse til Azorerne. Alle har kunnet stemme på deres favorit på vores hjemmesiden, men nu er afstemningen slut, og vinderen af hovedpræmien er udråbt. 

Vindervideoen er et ægte billede på, at man nogen gange må gå grueligt meget igennem for at få de helt rigtige optagelser. I dette tilfælde kunne det betale sig for Anders Ladefoged Larsen, der har vundet med en video af bungee jump i New Zealand. 

- Min kæreste og jeg har bl.a. brugt vores sommer på et 134 meter bungee jump på New Zealand. Det var det mest grænseoverskridende, vi har gjort i vores liv. Da vi så konkurrencen og den lækre præmie, var der ingen tvivl om, at vi ville dele videoen med jer! Vi elsker at rejse, skrev Anders Ladefoged Larsen håbefuldt, da han sendte videoen til TV 2 Lorry i juli. 

En rejse er netop, hvad der nu er programmet med et rejsegavekort fra Bravo Tours på 25.000 kroner til en tur til Azorerne. Men Anders Ladefoged Larsen er ikke den eneste, der kan triumfere oven på TV 2 Lorrys sommerkonkurrence. 

I alt var fem videoer i finalen, og der er også præmie til andenpladsen. Her har lille Tobias på to et halvt år fra Hvidovre danset og grinet sig hele vejen til et Canon EOS 1300D kamera. Det var et klovneshow i BonBon-land, der fik Tobias i vinderhumør. 

Stort tillykke til vinderne og tusind tak til alle, der har deltaget og sendt videoer. 

Se videoen indsendt af hovedpræmievinderen i afspilleren øverste. Videoen på andenpladsen kommer her.

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Greve Svømmehal

Vestegnen får ny svømmehal til 130 millioner kroner

Verdens største vikingeskib bliver sat op på Nationalmuseet

playVerdens længste vikingeskib er tilbage efter togt

franciskarosekilde

playKøbenhavns Kommune vil skrue ned for nattelivet med færre bevillinger efter midnat

Køge Kyst_Foto_Michael Levin 2020 (1)

Skal din kommune have årets arkitekturborgmester?

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere