Vanvittig leg: Unge løber over skinnerne foran kørende tog

17-årig konkurrede med sin ven om, hvem der turde komme tættest på fremkørende tog. Det er ikke første gang, at unge leger med livet som indsats.

To unges livsfarlige leg på Kystbanen har ført til, at Nordsjællands Politi har sigtet en 17-årig dreng fra Helsingør for overtrædelse af jernbaneloven.

Det sker efter, at drengen sammen med en ven løb tværs over skinnerne foran et kørende tog ved Helsingør natten til fredag ved 01:30-tiden, skriver Helsingør Dagblad.

Den 17-årige blev pågrebet af en patrulje, efter at tog-og banepersonale havde tilbageholdt ham. Det lykkedes drengens ven at stikke af.

Farlig konkurrence

Ifølge politiet havde de to unge drenge en konkurrence kørende om, hvem der turde komme tættest på et af de fremkørende tog.

Det er ikke første gang, at unge leger med livet som indsats på Kystbanen. Flere gange i år har Nordsjællands Politi fået henvendelser fra banepersonalet i Helsingør om unge, der løber over skinnerne på baneterrænet, skriver Helsingør Dagblad.

Ifølge avisen er det farlige fænomen kendt i USA og England under betegnelsen 'Chicken' (kylling på dansk, red.) og har kostet en del unge livet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere