Tricktyv fængslet for at stjæle 80.000 kroner

56-årig sigtes nu for medvirken til et tricktyveri, der skete for fire år siden.

Da en 62-årig mand fra Helsingør tilbage i 2013 hævede 80.000 kroner i Nordea på Stengade, blev han passet op af en mand, der fulgte ham ud af banken og endte med at stjæle pengene.

Det har nu ført til, at en 56-årig mand af rumænsk afstamning er blevet varetægtsfængslet og sigtet i sagen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Efter en razzia i det rumænske miljø i København kunne politiet fredag anholde manden. Nordsjællands Politi var nemlig i besiddelse af nogle særdeles gode overvågningsbilleder fra banken, hvor man ser manden stille sig tæt på den 62-årig, da han hævede pengene.

Står måske bag flere tyverier

Selve tricktyveriet fandt sted ved den 62-åriges bil, hvor gerningsmanden kontaktede ham og sagde, at han havde tabt nogle penge. Det lykkedes da tyven at tage muleposen med den store indhold af kontanter, som lå på forsædet af bilen.  Pengene skulle manden have brugt til et kolonihavehus.

Politiet vil nu undersøge om den 56-årige rumæner også har medvirket til andre tricktyverier i Nordsjælland. Han er varetægtsfængslet i en uge. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Roskilde.

Mand erkender forsøg på voldtægt af børn via datingside

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedsklinik er nu sigtet 11 gange

Morten Jakobsen Men In Black i november 2020.

Han står bag Men in Black: - Kalder du mig inkompetent hooligan, har jeg ikke mere at sige til dig

Hærværk mod FCK-bus

FCK-bus overhældt med gul og blå maling kort før storkamp

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere