Togfører slået i ansigtet efter tumult med en gruppe unge

En togfører blev natten til søndag udsat for vold af 5-6 unge i toget mod Helsingør.

Foto: TV 2 Lorry

Politiet rykkede lørdag nat ud til en anmeldelse om vold på Kystbanetoget i Nordsjælland, da en 50-årig mandlig togfører blev slået efter tumult med en gruppe unge i toget.

Voldsepisoden udspillede sig omkring klokken halv to i nat, da toget var på vej mod Helsingør. Omkring Snekkersten Station blev togføreren slået i ansigtet, af en af de unge fra gruppen, oplyser vagtchef Søren Bjørnestad ved Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Læs også Tidligere togfører efter ulykke: "Husker stadig det modbydelige bump"

Togføreren pådrog sig knubs efter slagene, men fik først anmeldt sagen, da toget ankom til Helsingør. Da politiet nåede frem, var de unge stukket af.

Ifølge togføreren var de unge mænd af anden etnisk baggrund. Den unge, som begik vold mod togføreren var iført et palæstinensertørklæde, og han har ligeledes givet et sparsomt signalement af to af de andre unge i gruppen, som var iført henholdsvis en rød og grøn jakke.

Politiet efterforsker nu sagen som vold mod tjenestemand, som ifølge Straffeloven kan udløse ubetinget fængselsstraf.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik