Taxioverfald tager ny drejning: Måske står chaufføren bag

Ifølge politiets oplysninger i sagen var det ikke kunderne, der blev overfaldet af chaufføren - men omvendt.

Som TV 2 Lorry omtalte tidligere mandag, skete der tidligt søndag morgen et overfald i en taxi med to kunder ombord i Helsingør.

Det kan Nordsjællands Politi bekræfte over for TV 2 Lorry.

Men her hører ligheden mellem politiets oplysninger og forløbet, som taxiselskabet 4 x 48 Dantaxi udlægger det, så også op.

For mens selskabet oplyser, at det var chaufføren, der fik tæsk med det til vognen hørende cykelstativ, så er det ifølge kunderne, der har været i kontakt med politiet, dem, der var ofrene.

- Vi får en melding om en episode ud for Skolen ved Kongevej på Trækbanen, hvor den ene passager i taxien er blevet dårlig og beder om at blive sat af. Det kommer han også, men i forbindelse med at chaufføren kræver betaling af dem, truer han kunderne og slår ud efter dem med det cykelstativ, han har liggende i bagagerummet, siger politikommissær Mogens Mogensen, der er lokal efterforskningsleder ved Nordsjællands Politi i Helsingør.

Da kunderne flygter fra stedet, skal taxichaufføren angiveligt have råbt - mens han løb efter dem med cykelstativet:

- Jeg vil tæske jer. Jeg ved, hvor I bor.

Nordsjællands Politi har talt med taxikunderne og kender identiteten på dem, men har aldrig modtaget en egentlig anmeldelse. 4 x 48 Dantaxi oplyser til TV 2 Lorry, at man har givet politiet identiteten på den implicerede chauffør. 

- Vi går ikke videre med sagen som den ligger nu. Det kræver, at nogen henvender sig til os, så vi kan finde ud af, hvad der er op og ned, siger Mogens Mogensen.

Politiet kan af egen drift vælge at efterforske en sag, som man har kendskab til, selv om der ikke er indgivet anmeldelse, men det har man ikke fundet anledning til i denne sag. Hvis nogen har set noget, hører politiet det dog meget gerne. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

klam fyr

Politiet efterlyser mand, der holdt kvinde fast - havde muligvis seksuelt motiv

Knivstikkeri ved Fields3

playMuligt knivstikkeri i Field's - her bliver 16-årig med kniv anholdt

Københavns Byret

74-årig kvinde idømt 12 år i usædvanlig drabssag

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere