Sting koncert er nu et sikkert sats

5000 kan ikke tage fejl - de har alle sammen købt billet til Sting koncerten ved Kulturværftet i Helsingør. Arrangementet forventes at give overskud - også til kommunen.

Foto: TV 2 Lorry

Knap en måned efter at billetterne blev sat til salg, har Kulturværftets leder ånde lettet op. Den store satsning til mange millioner kan gå hjem:

- Vi kan se nu, at vi har nået det punkt, hvor koncerten ikke udgør nogen økonomisk risiko for os. Vi har nemlig rundet de første 5.000 solgte billetter, og vi kan derfor sige, at det er gået godt, og det er vi rigtigt stolte af, forklarer Mikael Fock til Helsingør Dagblad.

Sting-koncerten kan ende med at blive en overskudsforretning for kommunen. Der er nemlig plads til 7.000 publikummer på pladsen foran Kulturværftet, hvor den 64-årige stjerne med en fjern fortid i The Police og en lang succesfuld solokarriere på cv'et skal optræde.

- Billetsalget går naturligvis ikke helt så hurtigt som lige, da det startede, men der er hele tiden salg i koncerten. Så vi satser på, at der bliver fuldstændigt udsolgt og lidt til. Det er lige før, at jeg vil sige, at folk skal huske at skynde sig lidt, hvis de vil opleve Sting på Kulturhavnen, siger Mikael Fock.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?