Sådan ser det ud, når helsingoranerne hylder fodboldhelte

Drengene fra FC Helsingør blev hyldet af helsingoranerne mandag aften.

00:39

Der var et stort jubelkor klar, da gutterne fra FC Helsingør mandag ankom til Værfets Madmarked i Helsingør. Markedet havde nemlig lynhurtigt stablet et arrangement på benene for at hylde byens fodboldhelte, der for første gang i sportshistorien har kvalificeret sig til Superligaen. 

- Man er nødt til at holde fest sådan en dag som i dag. Drengene skal fejres, for vi er så sindssygt stolte. Det er 'once in a lifetime', så den skal have fuld skrald, siger direktør for Værftets Madmarked Kim Nielsen til TV 2 Lorry. 

Læs også Trods 1.115 høringssvar: Flertal vil bakke op om nyt stadion

Fodboldhistorie

Denne sæson har været den bedste nogensinde for de lyseblå i Helsingør FC. Der blev faktisk skrevet fodboldhistorie i den gamle værftsby med et uafgjort resultat mod Viborg på udebane søndag. 

FC Helsingør kom foran 1-0 ved en scoring af Tobias Christensen, men 7 minutter før ordinær spilletid udlignede Viborg.

Jyderne kom også foran 2-1 efter få minutters spil af overtiden, men drengene fra Helsingør holdt gejsten og kæmpede den hjem. 

Ti minutter før tid lykkedes det for Helsingør. Rasmus Minor headede bolden i dybden til André Riel, der bankede bolden op i målhjørnet. 2-2, og så var Helsingør igen i landets bedste række.

Læs også Rørt farfar til målscorer: Man er jo så forbandet stolt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik