Sådan gør politiet klar til FCK-fans i Helsingør

Sikkerheden er i top, når FCK-fans strømmer til Helsingør søndag til fodboldbrag.

Det er ikke hver dag, at over 1.000 FCK-fans kommer til Helsingør. Men det sker på søndag, hvor byens hold, FC Helsingør tørner sammen med FCK i Alka Superligaen.

quote Beboerne på ruten kan derfor forvente, at de før og efter kampen skal lægge ører til sang og lignende fra en gruppe personer, de normalt ikke ser i nabolaget.

Nordsjællands Politi

Og det har fået politiet på mærkerne, fordi 1.400 FCK-fans forventes at dukke op - og dermed forventer man, at der bliver udsolgt til kampen, der starter klokken 16.00 søndag på Helsingør Stadion.

- Da det er første gang byen Helsingør skal huse en kamp, hvor et af de store hold kommer besøg, ønsker vi hermed at forberede byens borgere på dette festlige indslag, siger politiinspektør Jesper Kracht, Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Personer man ikke normalt ser i nabolaget

500 af FCK-fansene kommer med et særtog til Helsingør klokken 13.15, hvor de vil blive fulgt til stadion af politiet i højre side af kørebanen - og tilbage til toget efter kampen. 

- Beboerne på ruten kan derfor forvente, at de før og efter kampen skal lægge ører til sang og lignende fra en gruppe personer, de normalt ikke ser i nabolaget, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Derudover etablerer man hastighedsnedsættende bump på Nordre Strandvej ved Helsingør Stadion, fordi man forventer mange fodgængere, der vil krydse vejen. 

Nordsjællands Politi har stor erfaring med sikkerhed under superligakampe, da både Lyngby BK og FC Nordsjælland har haft hjemmekampe i ligaen, forsikrer politiet pressemeddelelsen.

Lige nu har FCK 12 point i Alka Superligaen, mens FC Helsingør har ni point. De to hold ligger henholdsvis på en 6. og en 9. plads i ligaen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere