Rørt farfar til målscorer: Man er jo så forbandet stolt

Det var Harro Christensens barnebarn, Tobias Christensen, som bragte helsingoranerne på 1-0 i det højspændte drama i Viborg.

Harro Christensen var taget med hele vejen til Viborg for at følge oprykningsdramaet på nærmeste hold, og godt en time inde i kampen kunne han juble sammen med store dele af det øvrige Helsingør:

- Han er så heldig at være med deroppe, hvor det sker - og så scorer han. Og når man er farfar, bliver man så forbandet stolt, jublede Harro Christensen umiddelbart efter scoringen:

- Man er så glad, men for hele Helsingør betyder det jo noget, lyder det fra Harro Christensen om barnebarnets mål, som var med til at sikre Helsingør det uafgjorte 2-2 resultat og dermed en plads i Superligaen.

Se mere

Få meget mere stemningsreportage og se interviews og reaktioner på sensationen i TV2 Lorry kl. 19.30.

Fodboldhistorie

Og det er ret sensationelt - for det er første gang, at klubben får en plads i Superligaen. FC Helsingør kom foran 1-0 ved en scoring af Tobias Christensen, men syv minutter før ordinær spilletid udlignede Viborg.

Jyderne kom også foran 2-1 efter få minutters spil af overtiden, men drengene fra Helsingør holdt gejsten og kæmpede den hjem.

Ti minutter før tid lykkedes det for Helsingør. Rasmus Minor headede bolden i dybden til André Riel, der bankede bolden op i målhjørnet. 2-2, og så var Helsingør igen i landets bedste række.