Politiet offentliggør kort: Her blev kvinde voldtaget i skoven

Nordsjællands Politi har udsendt et kort med angivelse af gerningsstedets placering i det skovområde, hvor en 33-årig kvinde torsdag blev voldtaget.

En 33-årig kvinde blev torsdag eftermiddag voldtaget i Hornbæk Plantage. Foto: Presse-fotos.dk

Nordsjællands jagter i øjeblikket en mand, der er mistænkt for at have voldtaget en 33-årig kvinde i Hornbæk Plantage.

I forbindelse med efterforskningen har politiet her til eftermiddag udsendt et kort med angivelse af gerningsstedets placering i det grønne skovområde.

Gerningsstedet er godt 600 meter udenfor Hornbæk by i sydlig retning mod Ålsgårde.

Gerningsstedet er godt 600 meter udenfor Hornbæk by i sydlig retning mod Ålsgårde. Foto: Nordsjællands Politi

Voldtægten fandt ifølge politiet sted torsdag eftermiddag omkring klokken 13.55. Anmeldelsen kom fra det 33-årige kvindelige offer, som anmeldte voldtægten klokken 17:22.

  Foto: Presse-fotos.dk

Nordsjællands sendte efterfølgende et større antal politipatruljer ud til Hornbæk Plantage, hvor de aftenen igennem undersøgte området for tekniske spor - blandt andet med flere hundepatruljer.

Læs også Mand med snavsede hænder mistænkes for voldtægt i plantage

Lugtede af tobak og havde snavsede hænder

Nordsjællands Politi har udsendt et signalement af gerningsmanden, som de beskriver som værende dansk af udseende, 35-42 år , 165-170 cm hø og slank af bygning

Gerningsmanden lugtede af tobak og var beskidt på hænderne som om, han havde rodet med en bil, motorcykel eller noget jord. Han var iført cowboybukser, boksershorts med et grå/sort mønster og medbragte et tyndt itui til et par briller eller en fyldepen

Nordsjællands Politi oplyser til TV 2 Lorry, at man har sendt intet mindre end ni politipatruljer afsted til området. Foto: Presse-fotos.dk

Nordsjællands Politi vil fortsat gerne høre fra borgere, som kan ligge inde med oplysninger i sagen og opfordrer til, at man kontakter politiet på 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik