Ping skal lokke kinisiske turister til Helsingør

Nordsjælland vil rigtig gerne have del i de kinesiske turister, der strømmer til Danmark. Det hemmelige våben hedder Ping Li. Hun tager i mod kineserne på turistbureauet i Helsingør.

Der er penge i kinesiske turister. Rigtig mange penge. Og de ville lune dejligt hos de Nordsjællandske kommunekasser. Derfor satser VisitNordsjælland hårdt på at lokke de pengestærke kinesere nord på.

Det skriver VisitNordsjælland i en pressemeddelelse.

Og der er rigeligt med turister at kæmpe om. For siden 2005 til 2013 er antallet af kinesiske overnatninger i Danmark steget fra 51.000 til 152.000.

Derfor har VisitNordsjælland ansat Ping Li, hun skal gøre det nemmere for kineserne at være turister, at forstå kulturforskelle og lette kommunikationen.

- Interessen for Nordsjælland knytter sig især til Kronborg med Hamlet, som er kendt af en del kinesere, ligesom Danmark i øvrigt er kendt som H.C. Andersen fædreland. Men forskellene på dansk og kinesisk mentalitet er meget store, og derfor er det en gave for vores fremstød i Kina, at vi har fået tilgang til Ping Lis ekspertise på området både med det sproglige og med viden om, hvordan man begår sig på det kinesiske marked. Det er denne viden, som vi gerne vil dele med den øvrige del af turisterhvervet i Nordsjælland, som kan tiltrække kinesiske besøgende, fortæller Udvikling- og Marketingchef i VisitNordsjælland Birgitte Bergman.

Ping Li har boet i Danmark i tre år og har ganske hurtigt lært at tale og forstå dansk - nu skal hun så gøre andre kinesere klogere på Danmark og Nordsjælland især.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20_percent

playDenne hund kan snuse sig frem til skimmelsvamp

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere