Opråb fra hundemor: Dåser i naturen kan flænse poter

Dåser smidt i naturen bliver lige så skarpe som barberblade, hvis de har været en tur gennem kommunens græsslåningsmaskiner.

Den franske bulldog Carlos poter blev ofre for menneskers ubetænksomhed, da han i går morges var ude at gå morgentur ved Bøgebakken i Helsingør sammen med sin ejer Mette Darling.

Pludselig kan Mette Darling se, noget er helt galt, men tror blot, han har trådt forkert. Da de kommer hjem, "vælter blodet dog ud" af trædepuderne på hans bagpoter.

quote Der er så mange ræve og pindsvin, og de kan ingenting gøre.

Mette Darling, hundeejer 

Opfordrer folk til at tænke på konsekvenserne

Det var en opskåret dåse, der flænsede poterne. Dåsen var blevet skåret op - formentlig af kommunens græsslåmaskine - og var ifølge Mette Darling lige så skarp som et barberblad.

- Folk der kaster dåser tænke jo ikke over konsekvenserne, siger hun.

Derfor lagde hun et opslag med et billede af skaderne ud på en Facebookgruppe for borgere i Helsingør, hvor hun opfordrer folk til at tænke sig om. 

 
 

Carlo er nu blevet syet hos dyrlægen og fået forbindinger på poterne. Men Mette Darling er stadigvæk bekymret, for der er ifølge hende masser af affald i naturen, hvor hun bor:

- En ting er, at man kan tage sin hund til dyrlæge og betale 4.000 kroner, men alle dyrene i naturen er prisgivet. Der er så mange ræve og pindsvin, og de kan ingenting gøre. Det er så forfærdeligt, siger hun.  

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Miljø

def_thumb,50_percent

playHver fjerde grundvandsboring ramt af forurening i Region Sjælland

Skodrist

playAskeriste skal løse Køges skodproblem

thumbnail-til-hvem-tager-skraldet2-0_SpOs_v

playVi sorterer affald i lange baner - men nytter det noget?

genbrugsstation genbrugsplads

Farvel til småt brændbart på genbrugspladser i hovedstaden

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere