Officielt: FC Helsingør henter Osama Akharraz

Superliga-oprykkerne FC Helsingør forstærker offensiven med Osama Akharraz, som kommer til klubben på en fri transfer.

Transfervinduet lukkede ved midnat, men her til morgen har FC Helsingør alligevel hentet en offensiv forstærkning. Den 26-årige offensivspiller Osama Akharraz har nemlig skrevet under på et ét-årig kontrakt med superliga-oprykkerne.

Osama Akharraz fik inden transfervinduet lukkede ophævet sin kontrakt med Viborg, da han ønskede at vende hjem til familien i København. Nu er Osama Akharraz så på plads i FC Helsingør, hvor han til morgen gennemgik det obligatoriske lægetjek.

- Det var en prioritet for mig at komme tilbage til København, hvor min kone er bosat. Jeg er taknemmelig over, at Viborg gjorde det muligt for mig, og nu glæder jeg mig til at spille for Helsingør. De overraskede os i playoffkampene med hvor gode de var på bolden, og de spiller god og offensiv fodbold, som jeg tror passer godt til mig, siger Osama Akharraz til klubbens hjemmeside.

Kantspilleren, der for nyligt er vendt tilbage efter en længere skadespause, kommer til at tilføje superligaerfaring til FC Helsingør truppen. Han har tidligere har spillet i den bedste række for både Brøndby IF, AGF, FC Vestsjælland og senest Viborg.

- Det er selvsagt rimelig naturligt, at Osama kommer med masser han kan bidrage med. Han har superliga-erfaring og er en vanvittigt dygtig fodboldspiller, der passer godt ind til den måde vi spiller fodbold i FC Helsingør, siger sportsdirektør i FC Helsingør, Janus Kyhl, til TV 2 Lorry, kort efter transferen blev officiel.

Se hele interviewet med sportsdirektør Janus Kyhl her:

 

TV 2 Lorrys reporter var på plads i Helsingør umiddelbart efter lægetjekket, og direktør i FC Helsingør Janus Kyhl glædede sig over, at klubben nu får en erfaren spiller ind på holdet.

- Det er potentielt en rigtig stor signing. Osama er vanvittigt dygtig. Han har desværre haft nogle problemer med en knæskade, men han ser ud til at være godt tilbage, og han har netop bestået lægetjekket. Vi er rimelig fortrøstningsfulde, og kan Osama finde det topniveau, vi ved, han har, så er han en vanvittigt dygtig spiller i Superligaen, siger Janus Kyhl til TV 2 Lorry.

FC Helsingør har tidligere på sommeren sagt farvel til spillere som Mads Aaquist, Vito Hammershøy-Mistrati og senest angriberen Andre Riel, som i går blev solgt til AGF. De nordsjællandske oprykkere brugte dog også transfervinduets sidste dag på at hente brasilianske Matheus Leiria dos Santos til klubben.

Du kan se meget mere om FC Helsingør i vores webdox univers her eller se første afsnit af vores dokumentar herunder:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20201216-083442-L-1920x1258we

København får international tennisturnering til sommer

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere